Video: Vrouw neemt uitgebreide schuimdouche in een wasbox

Misschien was de shampoo op of werd er thuis verbouwd: de reden waarom een Amerikaanse dame besloot om zichzelf in een wasbox te douchen blijft onduidelijk. Naast een flinke dot met chemicaliën gevuld schuim, maakt de vrouw ook gebruik van borstels om zichzelf te wassen. Het vreemde tafereel werd uiteraard gefilmd en op social media gedeeld. 

Na afloop van de schrob- en schuimbeurt werd de hogedrukspuit ter hand genomen. Het filmpje roept een hoop vragen op. Het gebruik van het schuim dat bedoeld is om vuil van auto’s te verwijderen, kan onmogelijk goed zijn voor de huid van de vrouw. Het is niet de eerste keer dat een wasbox als alternatief badhuis wordt gebruikt. Eind augustus besloot een Amerikaanse man om een wasgelegenheid te bezoeken voor en grondige douchebeurt. Ook met hogedrukspuit. Een video van de douchende dame is hieronder te zien.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.