Video: Zo werkt de Loogman Was app

De Loogman Was app is opgezet om het leven van carwashbezoekers te veraangenamen en vereenvoudigen. De app is een manier waarop Loogman Carwash met klanten wil communiceren en hen bij het bedrijf wil betrekken. Met de applicatie wordt er automatisch voor korting gespaard. De carwashketen lanceerde recentelijk een video over de app.

De Was app wordt continu onder de loep genomen en doorontwikkeld. Door live-content te gebruiken, krijgen klanten op maat gemaakte berichten binnen, waardoor nog persoonlijker gecommuniceerd kan worden. “De vormgeving is interactief, waardoor de gebruikers direct zien hoeveel ze gespaard hebben”, vertelt hoofd marketing Justin Huijmans. “Je hebt categorieën als Blauw, Brons, Zilver en Goud. Hoe vaker je een vestiging van Loogman je bezoekt, des te meer korting je bij elkaar spaart. Bij elke status krijg je meer privileges en voordelen. Het loont dus om vaak je auto bij ons te wassen en dat zie je dan ook terug in de app.”


Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.