Video belicht samenwerking Autowaspark Kuzee en NieuweStroom

Ondernemer Bas Kuzee van Autowaspark Kuzee en Arjan Zutt van NieuweStroom werken samen. In deze video komt naar voren wat deze samenwerking tussen een carwash en een energieleverancier precies inhoudt. Welke voordelen levert dit precies op voor de eigenaar van de wasstraat?

Kuzee en Zutt gingen op 5 november dieper in op hun coöperatie tijdens de carwashdag. Deze themadag maakte onderdeel uit van de eerste online editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. In thema-uitzendingen werd gedurende drie dagen aandacht besteed aan allerlei zaken die verband hielden met tankstations en wasgelegenheden. Op 5 november stond zoals gezegd de carwash centraal. Hieronder is de video te bekijken waarin Kuzee en Zutt vertellen over hun samenwerking.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.