Poll: Is voorwassen noodzakelijk voor een goed wasresultaat?

PxHere stockfoto

Peter Sebö van het Duitse Best Carwash zweert erbij: de voorwas. Driekwart van het uiteindelijke wasresultaat wordt volgens hem behaald tijdens de voorwas. Is dat een terechte inschatting van deze ondernemer? Laat het weten via deze poll. 

Bij Best Carwash in Regensburg is een speciale machine gebouwd waarmee een stilstaande auto met hogedruk wordt voorgewassen. Daarna wordt het voertuig naar de kettingbaan geleid. “Alle probleemgebieden van een voertuig alsook de oppervlakken worden vooraf gereinigd en grof vuil wordt verwijderd,” zegt Sebö. Volgens deze ondernemer kan een voorwas dus weliswaar machinaal gebeuren, maar het is essentieel dát het gebeurt.

Zorgt de voorwas voor een beter eindresultaat? Laat het weten via de poll. Uitgebreider reageren kan via onze social kanalen of natuurlijk via redactie@carwashpro.nl.

"De voorwas is onmisbaar voor een goed wasresultaat"

  • Ja (86.8%)
  • Nee (13.2%)
Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.