Fotoreportage: Gabriëls Deurne (Antwerpen)

Sinds januari 2018 staan er zes wasboxen bij tankstation Gabriëls Deurne dat onder de rook van Antwerpen aan de Bisschoppenhoflaan ligt. De wasboxen zijn door Pro-Wash geïnstalleerd. Duurzaamheid stond hoog op de agenda bij het ontwerp en plaatsing van de wasboxen.  

Al het water dat van de daken en luifels stroomt, wordt namelijk door het systeem opgevangen. Zo kan er circa 80.000 liter regenwater opgevangen worden dat volledig hergebruikt kan worden voor de carwash. Ook het restwater bij aanmaak van osmose wordt volledig opgevangen en en hergebruikt.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.