Mohamed El Ghouat winnaar WinterWasWeken

Mohamed El Ghouat mag zich de trotse winnaar van de hoofdprijs van de BOVAG WinterWasWeken noemen. Hij won namelijk een cheque ter waarde van 10.000 euro waarmee hij een auto mag uitzoeken op viaBOVAG.nl. El Ghouat liet in januari zijn auto wassen bij ANAC in Nieuwegein en viel daarmee dus in de prijzen.

Iedereen die in januari zijn auto liet wassen tijdens de WinterWasWeken bij een deelnemend BOVAG-autowas- of poetsbedrijf dingde mee naar een aantal prijzen. Naast de cheque bestond de prijzenpot onder meer uit een reis voor twee personen naar Thailand, een weekendje weg voor het hele gezin, navigatiesystemen, draadloze speakers, rolkoffers en slipcursussen. Op 22 januari namen El Ghouat en zijn vrouw de prijs in ontvangst bij ANAC Nieuwegein.

Mohamed El Ghouat en zijn partner met links Jeroen Peters, manager van ANAC Carwash

Begrip

De WinterWasWeken worden langzaamaan een begrip in Nederland. Het doel van deze actie is om automobilisten op het belang van een schone wagen te wijzen. Vooral in de wintermaanden is het zaak om je vervoersmiddel schoon te houden. Grote hoeveelheden strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor het functioneren van belangrijke systemen.

Lees ook:

  • Derde editie BOVAG WinterWasWeken win-winsituatie voor carwashes en klanten
  • WinterWasWeken dit jaar succesvoller dan vorige editie
  • Bovag organiseert wederom WinterWasWeken-actie in januari
  • Hoofdprijs WinterWasWeken uitgereikt in Naaldwijk

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.