Fotoreportage: Falcon Carwash Nesselande

Sinds kort heeft het Rotterdamse Nesselande een nieuwe wasgelegenheid. Falcon Carwash plaatste er namelijk een zestal wasboxen en stofzuigplekken voor bedrijfswagens. Wat deze wasgelegenheid bijzonder maakt, is dat het volledig onbemand is en er dag en nacht gewassen kan worden.

De wasapparatuur werd geleverd door WashTec. Op deze locatie kunnen bezoekers cashloos betalen. “Falcon Carwash staat voor onbemand wassen voor bedrijven met een eigen wagenpark. Elke wagen van tot 3,20 meter hoog en 2,20 meter breed kan gewassen worden in de wasboxen.  Deze wasgelegenheid is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Chauffeurs kiezen dus zelf wanneer ze hun bolide door de wasstraat halen”, stelt eigenaar Diederik de Klerk. Hieronder is een fotoimpressie van de locatie te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.