Aanmeldingen BOVAG WinterWasWeken weer van start

BOVAG-leden mogen zich weer aanmelden voor de WinterWasWeken in januari 2020. Elke klant die besluit om zijn auto bij een deelnemend BOVAG-bedrijf te wassen of poetsen, maakt kans op een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro. Ook zijn er andere tientallen prijzen zoals vakanties en gadgets te winnen.

Net als bij vorige edities het geval was, ontvangen klanten die hun bolides bij de deelnemende bedrijven in januari laten wassen of poetsen een kanskaart. Door deze codes online te verzilveren, winnen zij sowieso een prijs in de vorm van een gratis tweede entreekaart voor een dagje uit.

De hoofdprijs is een cheque van 10.000 euro waarmee een auto naar keuze kan worden uitgezocht op occasionwebsite viaBOVAG.nl. Deelnemende BOVAG-bedrijf ontvangen via de code kostbare klantdata waarmee op een later tijdstip acties kunnen worden opgezet. De conversie van de WinterWasWeken was de afgelopen jaren zeer hoog. Tienduizenden mensen vulden de codes online in. BOVAG wil met de actie aandacht voor het belang van autowassen in de winter op de kaart zetten.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.