Bovag

Al 27.000 kanskaarten verzilverd bij BOVAG WinterWasWeken

In de eerste twaalf dagen van de BOVAG WinterWasWeken hebben circa 27.000 consumenten hun online wincode ingevoerd. Vorig jaar bedroeg de totale respons voor de gehele campagneperiode ruim 38.000. Nog tot en met 10 februari kunnen klanten hun kanskaart verzilveren.

Naar verwachting zullen gedurende de hele maand januari zo’n 430.000 kanskaarten worden uitgereikt door de ruim 80 deelnemende BOVAG-autowas- en poetsbedrijven. Branchemanager Erik Stern van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven: “In de eerste twaalf dagen hebben we al bijna 70 procent gerealiseerd van de totale respons van vorig jaar. De weersomstandigheden werken mee, maar het is ook wel duidelijk dat het prijzenpakket en de cadeaus een grote aantrekkingskracht uitoefenen. De actie zit erg goed in elkaar, al zeg ik het zelf. We zien ook dat de deelnemende bedrijven zelf heel actief ermee zijn en sommigen bieden zelfs een extra eigen prijzenpot aan.”

Bij elke was- of poetsbeurt ontvangt de klant zo’n kaart en met de unieke code kunnen online maar liefst drie cadeaus worden geïnd. Het gaat hier om een gratis krantenabonnement, een gratis tweede kaartje voor een dagje uit en een reisvoucher van 50 euro bij Tjingo. Daarnaast maakt men kans op een van de 70 prijzen. Deze variëren van dakkoffers tot stedentrips. De hoofdprijs is een cheque van 10.000 euro voor een auto naar keuze op BOVAG’s eigen occasionsite viaBOVAG.nl. De deelnemende bedrijven ontvangen na afloop van de actie de betreffende klantgegevens voor eigen gebruik, aangezien de consumenten daar nadrukkelijk mee instemmen bij deelname aan de actie.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.