Autobedrijf Verheul na verhuizing uitgebreid met wasstraat

Autobedrijf Verheul verkaste eind vorig jaar van Harskamp naar Barneveld, omdat het wilde uitbreiden. Naast een garage beschikt de onderneming voortaan ook over een wasgelegenheid. Auto’s kunnen hier gereinigd worden in de volautomatische autowasstraat of in de wasbox met hogedrukspuit en stofzuigplaats.

De afgelopen weken stonden in het teken van de verhuizing. Het team van Autobedrijf Verheul zorgde ervoor dat de werkplaats binnen één week weer kon draaien. Eigenaar Willem Verheul liet de Barneveldse Krant het volgende weten: “Bijna veertien jaar geleden zijn we met onze onderneming begonnen. Om verder te kunnen groeien zochten we al een poosje naar een nieuwe locatie. Die hebben we gevonden in de voormalige garage van Ford Gijsbertse. Hier hebben we de beschikking over zes bruggen en een complete autowasstraat. Ook zijn we blij met de nieuwe showroom.”

Feestelijke opening

Inmiddels zijn de wasstraat en de wasboxen gereinigd en voerde het team een aantal onderhoudswerkzaamheden uit. Het werk is echter nog niet gedaan. “Zo moeten we de reclame en de belettering nog aanbrengen en wordt het exterieur van het pand nog onder handen genomen. Onze nieuwe website gaat deze week de lucht in.” Ook volgen nog een feestelijke opening en een open dag. Deze vinden in het voorjaar plaats, maar daar hoeven de klanten niet op te wachten. “Iedereen is welkom om alvast een kijkje te komen nemen in ons nieuwe onderkomen waar we onze klanten in alle opzichten van dienst kunnen zijn. Door de faciliteiten en de ruimte werkplaats waarover we nu beschikken, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn”, laat Verheul weten.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.