Samenwerking BOB Autowas en ThePhoneLab: telefoon repareren tijdens wasbeurt

ThePhoneLab gaat in samenwerking met BOB Autowas de allereerste drive-in voor smartphone- en tabletreparaties openen. Vanaf 7 april kunnen bezoekers hun smartphone laten repareren en hun auto laten wassen. Dat kan al binnen dertig minuten. 

Op de nieuwe locatie in Amsterdam Sloterdijk kunnen klanten hun smartphone afleveren zonder hun bolide te hoeven verlaten. In ThePhoneLab drive-in wordt het toestel binnen een half uur gemaakt gerepareerd, altijd met originele onderdelen. Tijdens het wachten kan men de auto door BOB Autowas laten wassen of poetsen.

Al langer speelde Boris Blijham van ThePhoneLab met het idee een samenwerking met BOB Autowas aan te gaan. “Mark de Graaf van BOB Autowas is al jarenlang een trouwe klant van ons. Beiden zijn wij op zoek naar extra diensten voor onze huidige klanten, en nu BOB Autowas een speciale unit beschikbaar heeft die voldoet aan alle eisen van ThePhoneLab, kunnen wij onze krachten bundelen. Zowel je auto als je smartphone wil je in topconditie houden, want je kan tenslotte geen dag zonder.”

Bij ThePhoneLab Amsterdam Sloterdijk kunnen bezoekers voor verschillende servicediensten terecht. De nieuwe vestiging is – in tegenstelling tot veel andere filialen van het telefoniebedrijf – erg goed bereikbaar. “Onze winkels bevinden zich midden in de stad en zijn moeilijker bereikbaar voor mensen die in de omliggende gebieden wonen. Met de drive-in kunnen ook die klanten ons nu goed bereiken.”

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.