HB Truckwash organiseert testdag voor truckservices

HB Truckwash zoekt naar truckchauffeurs die interesse hebben in professionele handwax of een ruitreparatie. Op woensdag 17 juni vindt namelijk een testcase plaats om te kijken of er interesse in deze diensten is. Mede-eigenaar Jeffrey Broere denkt na over uitbreiding van zijn dienstenpakket, maar wil eerst onderzoeken of er draagvlak voor is.

Geïnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden voor deze dienstverlening door een berichtje te sturen naar HB Truckwash. “Op woensdag 17 juni kunnen bezoekers hun voertuig bij on laten waxen, poetsen of polijsten. We zijn een samenwerking aangegaan met een professioneel team waardoor we grondige reinigingen aan kunnen gaan bieden”, verduidelijkt Broere. “Denk hierbij aan volledige cabine reinigingen, vlekverwijdering, handwax en polijsten. Ook kleine reparaties zijn binnenkort mogelijk. Deze dag is opgezet om te kijken of er voldoende behoefte aan deze services is. Mochten er andere wensen zijn, dan horen we die ook graag.” 

Inmiddels zijn er 150 berichten gekomen. “We hebben oproepen op Instagram en Facebook geplaatst en deze werden goed gelezen. Voor veel chauffeurs is het echter lastig om een datum vast te leggen. Het is dus nog afwachten hoeveel mensen definitief naar ons bedrijf komen. Mocht er veel behoefte aan het poetsen en waxen zijn dan willen we deze diensten zeker in ons pakket opnemen”, besluit Broere.


Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.