Christ presenteert Car Wash Days 2020: kennisuitwisseling 2.0

Christ wil de carwashbranche dichterbij elkaar brengen en presenteert daarom de Christ Car Wash Days 2020. Tijdens dit event dat van september tot en met december dit jaar op verschillende dagen plaatsvindt, draait het om kennisuitwisseling. De carwash-fabrikant wil pers, ontwikkelaars, fabrikanten, techneuten en vakgenoten samenbrengen.

De Christ Car Wash Days 2020 vinden in het Het Duitse Benningen plaats. Het event is bedoeld als kennis- en communicatieplatform. Onder een dak worden verschillende technieken, producten en ontwikkelingen uit de markt besproken. Tijdens dit event worden live demonstraties gegeven in een locatie die corona proof is. Kleine groepen bezoekers hebben toegang tot het event waarvoor online gereserveerd moet worden.

De groepssamenstelling is zo ingericht dat er voldoende mogelijkheden om te netwerken zijn. Klanten en aanbieders worden samengebracht met als doel om van en met elkaar te leren. Christ introduceert voor het eerst een compleet nieuwe productfamilie in de vorm van Christ-DNA. Dit assortiment wordt door de verkoop- en ontwikkelingsdivisie in eigen beheer gepresenteerd en er is ruimte voor een live showcase waarin de producten in actie te zien zijn.

Duurzaam ondernemen

Het motto van de Christ Car Wash Days 2020 is ‘Meet the big five of Christ’. Alle vijf gebieden waarin de carwash-fabrikant actief is, komen aan bod in het programma. Zo wordt er uitgebreid stilgestaan bij roll-overs, wastunnels, self-service was-systemen, betalingssystemen, wasproducten en accessoires. In een dagvullend programma worden al deze technieken belicht en besproken. Voor Nederlandse bezoekers is woensdag 7 oktober gereserveerd. Op deze datum is een deels Nederlandstalig programma te volgen. Bij veel belangstelling en aanmeldingen worden er extra dagen voor Nederlandse geïnteresseerden ingepland.

Christ maakt zich sterk voor energiebesparing en duurzaam ondernemen. Zo wordt onder meer veelvuldig gebruikgemaakt van led-verlichting en energiebesparende technieken. Meer informatie en de link om te registreren is hier te vinden.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.