YouTube-serie ‘BOVAG zoekt het uit’ bezoekt CarwashPlus in Purmerend

In de YouTube-serie ‘BOVAG zoekt het uit’ bezoekt presentator annex coureur Sebastiaan Bleekemolen CarwashPlus in Purmerend. Hij wil graag weten hoe het er in de wasstraat aan toegaat. Teamleider Naomi Koreman geeft uitleg.

Het doel van de YouTube-reeks is om consumenten meer inzicht te geven in de mobiliteitssector. In eerdere afleveringen onderzocht Bleekemolen onder andere waaraan je moet denken als je tijdens de coronacrisis op autovakantie gaat. In de derde episode bezoekt hij de wasstraat. De werking van de wasinstallatie komt aan bod en er wordt ook stilgestaan bij het belang van waterzuivering. Hieronder de is aflevering over de wasstraat te zien.


Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.