Faritec, Morteza

Spectro en Faritec te gast op carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online

Tijdens de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online legt Morteza Sharomi van Faritec uit hoe het nu zit met de biologische waterbehandeling in de carwash. Laurens Metternich van Spectro is te gast in de studio om te vertellen en te laten zien wat dit bedrijf kan met reinigingsmiddelen.

Waar liggen de kansen voor de carwash? Dat is het centrale thema van de carwashdag op 5 november van de Tankstation & Carwash Vakbeurs online.

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs krijgt begin november een andere opzet dan de vertrouwde beursvloer in Expo Houten. Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november krijgen lezers en volgers van TankPro.nl en CarwashPro.nl als alternatief namelijk een boeiend en afwisselend programma voorgeschoteld waarin de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties aan bod komen. De uitzendingen staan in het teken van de drie belangrijkste pijlers van tankstations: shop (dinsdag 3 november), brandstof/energie (woensdag 4 november) en carwash (donderdag 5 november).

Op 5 november kijk je van 12:00 tot 14:00 naar de live uitzending van de carwashdag. Tijdens de uitzending kan je vragen stellen aan de gasten via de live chat.

Waterbehandeling

Bij Faritec hebben ze al meer dan 25 jaar ervaring met de behandeling van afvalwater. Deze partij loopt voorop als het gaat om biologische waterbehandeling. Morteza Sharomi is het gezicht van Faritec binnen de Benelux. Hij geeft tijdens de carwashdag tekst en uitleg over dit proces.

Reinigingsmiddelen

De juiste reinigingsmiddelen voor de juiste toepassing. Daar staat Spectro voor. Aan de hand van videobeelden laat Laurens Metternich zien hoe Spectro werkt en wat er voor car- en truckwashes mogelijk is met chemie. Dit familiebedrijf werkt zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten.

Energie

Energieleverancier NieuweStroom vertelt op de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online over de kansen voor carwashes op het gebied van stroom. Wat kan er beter en slimmer? NieuweStroom laat zien hoe zij bij Autowaspark Kuzee de samenwerking opzoeken.

Laadpalen

Sales & marketing manager Leon Jeekel van Mokobouw vertelt in de studio over kansen die laadpalen bieden, ook voor carwashes. Waar moeten ondernemers aan denken als ze hierop in willen spelen? En welke soorten snelladers zijn er eigenlijk?

Meer weten?

Meer weten over de Tankstation Vakbeurs Online? Bekijk hier de website. Of schrijf je hieronder direct in. Deelname is gratis. Je ontvangt voor de uitzending een link waarmee je toegang hebt tot de uitzending. Achteraf terugkijken kan uiteraard ook met de terugkijklink.

Foto: Morteza Sharomi van Faritec

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spectro en Faritec te gast op carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online | CarwashPro
Faritec, Morteza

Spectro en Faritec te gast op carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online

Tijdens de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online legt Morteza Sharomi van Faritec uit hoe het nu zit met de biologische waterbehandeling in de carwash. Laurens Metternich van Spectro is te gast in de studio om te vertellen en te laten zien wat dit bedrijf kan met reinigingsmiddelen.

Waar liggen de kansen voor de carwash? Dat is het centrale thema van de carwashdag op 5 november van de Tankstation & Carwash Vakbeurs online.

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs krijgt begin november een andere opzet dan de vertrouwde beursvloer in Expo Houten. Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november krijgen lezers en volgers van TankPro.nl en CarwashPro.nl als alternatief namelijk een boeiend en afwisselend programma voorgeschoteld waarin de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties aan bod komen. De uitzendingen staan in het teken van de drie belangrijkste pijlers van tankstations: shop (dinsdag 3 november), brandstof/energie (woensdag 4 november) en carwash (donderdag 5 november).

Op 5 november kijk je van 12:00 tot 14:00 naar de live uitzending van de carwashdag. Tijdens de uitzending kan je vragen stellen aan de gasten via de live chat.

Waterbehandeling

Bij Faritec hebben ze al meer dan 25 jaar ervaring met de behandeling van afvalwater. Deze partij loopt voorop als het gaat om biologische waterbehandeling. Morteza Sharomi is het gezicht van Faritec binnen de Benelux. Hij geeft tijdens de carwashdag tekst en uitleg over dit proces.

Reinigingsmiddelen

De juiste reinigingsmiddelen voor de juiste toepassing. Daar staat Spectro voor. Aan de hand van videobeelden laat Laurens Metternich zien hoe Spectro werkt en wat er voor car- en truckwashes mogelijk is met chemie. Dit familiebedrijf werkt zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten.

Energie

Energieleverancier NieuweStroom vertelt op de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online over de kansen voor carwashes op het gebied van stroom. Wat kan er beter en slimmer? NieuweStroom laat zien hoe zij bij Autowaspark Kuzee de samenwerking opzoeken.

Laadpalen

Sales & marketing manager Leon Jeekel van Mokobouw vertelt in de studio over kansen die laadpalen bieden, ook voor carwashes. Waar moeten ondernemers aan denken als ze hierop in willen spelen? En welke soorten snelladers zijn er eigenlijk?

Meer weten?

Meer weten over de Tankstation Vakbeurs Online? Bekijk hier de website. Of schrijf je hieronder direct in. Deelname is gratis. Je ontvangt voor de uitzending een link waarmee je toegang hebt tot de uitzending. Achteraf terugkijken kan uiteraard ook met de terugkijklink.

Foto: Morteza Sharomi van Faritec

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.