Matz carwash, disco wash, washtec, themawash

Matz Carwash heeft ‘disco fever’ in tijden van coronavirus

Het coronavirus dwingt veel mensen tot thuiswerken en dan kunnen de muren op je afkomen, daarom wil Matz Carwash verstrooiing bieden. Dat doet ondernemer Martin Kniest door zijn vestigingen in Zutphen en Deventer van donderdag tot en met zondag om te toveren tot ‘discocarwash’. In de wasgelegenheden draaien dj’s en zij  lichtshows met laserstralen te zien.

Kniest wil mensen vermaken. Uiteraard gebeurt dat op een verantwoorde en veilige manier, zodat coronabesmetting voorkomen wordt. “Het vermaak is vanuit de auto te zien. Er is geen lijfelijk contact met medewerkers van buiten, omdat de discocarwash vanaf de autostoel te zien is. Betalen gebeurt contactloos”, laat hij De Stentor weten.

Het evenement voldoet volgens Kniest volledig aan de RIVM-richtlijnen: “De situatie met corona is ellendig. Mensen raken er neerslachtig van. Kinderen moeten gedwongen thuis blijven en vervelen zich. Ouders weten zich geen raad met de situatie en zitten met de handen in het haar. We vonden dat we iets leuks moesten bedenken voor deze mensen. Een evenement wat nog wel kan. Daar is dit initiatief uit voortgekomen.’’

De discocarwash is in beide vestigingen van donderdag tot en met zondag te bezoeken.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.