Voorzitter BOVAG Wasbedrijven Mark de Graaf vlogt over coronacrisis en spreekt zijn steun uit

Mark de Graaf, voorzitter BOVAG Wasbedrijven, heeft een videoboodschap voor carwash-ondernemers opgenomen. Hij geeft zijn visie op de coronacrisis, bespreekt de situatie in de sector, laat zien waar BOVAG mee bezig is en geeft tips.

De Graaf steekt ondernemers een hart onder de riem en legt uit welke plannen BOVAG heeft om de crisis te boven te komen. Ook geeft hij tips om zo veilig mogelijk te werken in wasgelegenheden. Zijn advies is ook om de BOVAG Coronamonitor in te vullen.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.