Video: vlogger brengt bezoek aan Hello Carwash tijdens coronatijd

Vlogger Tout Fabien besloot tweede paasdag een bezoek te brengen aan Hello Carwash. Hij legde zijn tocht door de wasstraat vast op video en deelde zijn ervaringen op zijn YouTube-kanaal. De wasgelegenheid is volledig coronaproof.

Hello Carwash is sinds maart in bedrijf. Volgens de eigenaren gaat het om de “grootste wasgelegenheid van Nederland.” Het bedrijf speelt in op de coronacrisis door het Carwash Café te sluiten. Ook de Binnenreiniging en de Handwax zijn momenteel onbegaanbaar. “De reden dat we het Carwash Café hebben gesloten is omdat deze in de categorie valt van horeca. En het is bij wet verplicht om alle horeca te sluiten”, laat bedrijfsleider Rick Piepers weten.

Het stofzuigplein is gedeeltelijk geopend. “We kiezen ervoor om alleen de oneven plekken te gebruiken. Deze maatregel zorgt voor een minimale afstand van drie meter tussen de auto’s”, besluit Piepers.


Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.