ICA-voorzitter gaat in podcast dieper in op gevolgen van het coronavirus

Algemeen directeur Eric Wulf van de International Carwash Association (ICA) gaat in een podcast dieper in op het coronavirus en hoe carwash-ondernemers op deze crisis moeten inspelen. Hij werd door een Amerikaans vakblad ondervraagd over de huidige stand van zaken in de autowassector. In het gesprek komen ook de meest gestelde vragen aan bod betreft het virus.

Wulf werd door Carwash.com gevraagd enkele veelgestelde vragen te beantwoorden. Zo komen onder andere de gevolgen van het coronavirus uitgebreid aan bod in de podcast. Ook de toekomst van de carwashbranche wordt belicht. Het coronavirus zou voor definitieve veranderingen kunnen zorgen.

Listen to “Episode 15: FAQs about Coronavirus and Carwashing” on Spreaker.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.