Coronacrisis: carwashes vanaf maandag weer open op Curaçao

Minister-president Eugene Rhuggenaath van Curaçao heeft groen licht gegeven aan onder meer carwashes om komende maandag te heropenen. De social distancing maatregelen blijven van kracht. De regering wil stapsgewijs een versoepeling invoeren betreft de regels rond het coronavirus.

Naast wasgelegenheden mogen ook onder meer wasserettes, dry cleanings en reparatiezaken de deuren openen op 4 mei. Een afstand van 1,5 meter tussen personen is verplicht. Rhuggenaath wil stapsgewijs meer bedrijven laten heropenen liet hij gisteren in een persconferentie weten.

Sinds 28 maart geldt een avondklok op Curaçao waar het verboden is om van 21.00 tot 06.00 uur op straat te zijn. Op 28 april werd een versoepeling doorgevoerd, waardoor de restricties gelden van 22.00 tot 05.00 uur. Er zijn dertien mensen overleden aan het coronavirus. Tien daarvan zijn immigranten.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.