Amerikaanse carwash geeft klanten onderhoudstips tijdens coronacrisis

Suds Up Car Wash in het Amerikaanse Bossier City heeft wegens de coronacrisis enkele aanpassingen doorgevoerd. Zo is het stofzuigplein tijdelijk gesloten en zijn enkele wasplekken momenteel niet bruikbaar. Eigenaar Kevin Gordon roept zijn klanten op om zelf goed zorg te dragen voor het interieur van hun voertuig en geeft hen daarvoor tips.

Gordon liet KSLA het volgende weten: “Normaal gesproken bieden wij zowel interieur- als exterieurverzorging, maar deze dienstverlening is tijdelijk aangepast. Om de veiligheid van ons personeel te waarborgen, reinigen we enkel de buitenkant van voertuigen.” De carwash-ondernemer stuurt zijn klanten echter niet zomaar huiswaarts. Hij geeft hen enkele adviezen mee, zodat de bezoekers zelf de binnenkant van hun auto kunnen onderhouden.

Zowat elk huis-tuin-en-keuken reinigingsmiddel is goed genoeg voor een poetsbeurt, stelt hij. Vooral het stuur en de portieren moeten goed schoongemaakt worden, omdat daar veel contact mee is. Het is wel belangrijk om schoonmaakhandschoenen te dragen tijdens deze reiniging: “Als je je auto gebruikt voor korte ritjes naar familie en vrienden en er mensen in vervoert, moet je voor een goede hygiëne zorgen. Het gaat immers om jouw eigen veiligheid en die van de passagiers.”

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.