Video: Loogman Groep verandert carwash in pretpark

Zoveel mogelijk thuis blijven is het devies tijdens de coronacrisis, maar om toch wat vertier te bieden in deze tijden bedacht de Loogman Groep een alternatief voor een achtbaan: de carwash. In een video wordt een trip naar de wasstraat afgespiegeld als coronaproof vermaak voor het hele gezin. Deze clip maakt onderdeel uit van de Me-time campagne, legt hoofd marketing Justin Huijmans uit.

Om als gezin te ontspannen tijdens de coronacrisis is een bezoek aan de carwash het beste alternatief voor een pretpark, stelt Huijmans: “We hebben een aantal video’s opgenomen waarin we een carwashbezoek als een trip naar een pretpark hebben voorgesteld, want dichter bij een pretpark kom je niet in deze tijd.”

In de film zie je mensen in een auto zitten. Ineens gaan stalen beugels naar beneden die je in achtbanen ziet en begint de auto te schudden van links naar rechts. “Net alsof je in een rollercoaster zit. Met deze campagne willen we mensen naar de carwash trekken en hen een beleving bieden voor het hele gezin. Met een dikke knipoog natuurlijk.”

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Loogman Groep verandert carwash in pretpark | CarwashPro

Video: Loogman Groep verandert carwash in pretpark

Zoveel mogelijk thuis blijven is het devies tijdens de coronacrisis, maar om toch wat vertier te bieden in deze tijden bedacht de Loogman Groep een alternatief voor een achtbaan: de carwash. In een video wordt een trip naar de wasstraat afgespiegeld als coronaproof vermaak voor het hele gezin. Deze clip maakt onderdeel uit van de Me-time campagne, legt hoofd marketing Justin Huijmans uit.

Om als gezin te ontspannen tijdens de coronacrisis is een bezoek aan de carwash het beste alternatief voor een pretpark, stelt Huijmans: “We hebben een aantal video’s opgenomen waarin we een carwashbezoek als een trip naar een pretpark hebben voorgesteld, want dichter bij een pretpark kom je niet in deze tijd.”

In de film zie je mensen in een auto zitten. Ineens gaan stalen beugels naar beneden die je in achtbanen ziet en begint de auto te schudden van links naar rechts. “Net alsof je in een rollercoaster zit. Met deze campagne willen we mensen naar de carwash trekken en hen een beleving bieden voor het hele gezin. Met een dikke knipoog natuurlijk.”

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.