Video: door coronacrisis gesloten stripclub verandert in bikini carwash

Een nachtclub uit Virgina moest wegens de coronacrisis de deuren sluiten, maar de eigenaar was niet voor één gat te vangen en zette een bikini carwash op. In deze tijdelijke wasgelegenheid worden auto’s gewassen terwijl bezoekers vanuit hun voertuig naar een striptease en een paaldans kunnen kijken. Een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting.

De gedwongen sluiting van de Minx Gentleman’s Club resulteerde in een volgens de eigenaar ‘coronaproof’ stripclub. De paaldanseressen van de nachtclub voeren een striptease act op op een met dranghekken afgezet platform dat op een veilige afstand van de passerende voertuigen is geplaatst. Deze bijzondere dienstverlening leverde de alternatieve carwash een hoop publiciteit – en kritiek – op.

Een bezoeker van de wasgelegenheid filmde zijn trip naar de stripclub. Deze video kwam in handen van de Daily Star en is inmiddels ruim 39.000 keer gedeeld. De eigenaar van deze alternatieve carwash heeft zijn nieuwe verdienmodel ook veelvuldig gepromoot op social media. Bezoekers kunnen via de website van de club ook speciale gezichtsmaskers kopen met het beeldmerk van deze bikini carwash erop.

Groepsvorming

De lokale overheid is niet erg te spreken over deze creatieve uitspatting. In een persbericht laat het Virginia Department of General Service het volgende weten: “Gezondheidsexperts in dienst van de overheid, waaronder US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en het Virginia Department of Health (VDH), raden mensen aan om zoveel mogelijk thuis te blijven. Deze oproep is bedoeld om groepsvorming tegen te gaan en om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit virus heeft tweehonderd mensen het leven gekost in deze staat en momenteel zijn ruim 6.800 personen besmet.”

De gewraakte video is hieronder te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: door coronacrisis gesloten stripclub verandert in bikini carwash | CarwashPro

Video: door coronacrisis gesloten stripclub verandert in bikini carwash

Een nachtclub uit Virgina moest wegens de coronacrisis de deuren sluiten, maar de eigenaar was niet voor één gat te vangen en zette een bikini carwash op. In deze tijdelijke wasgelegenheid worden auto’s gewassen terwijl bezoekers vanuit hun voertuig naar een striptease en een paaldans kunnen kijken. Een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting.

De gedwongen sluiting van de Minx Gentleman’s Club resulteerde in een volgens de eigenaar ‘coronaproof’ stripclub. De paaldanseressen van de nachtclub voeren een striptease act op op een met dranghekken afgezet platform dat op een veilige afstand van de passerende voertuigen is geplaatst. Deze bijzondere dienstverlening leverde de alternatieve carwash een hoop publiciteit – en kritiek – op.

Een bezoeker van de wasgelegenheid filmde zijn trip naar de stripclub. Deze video kwam in handen van de Daily Star en is inmiddels ruim 39.000 keer gedeeld. De eigenaar van deze alternatieve carwash heeft zijn nieuwe verdienmodel ook veelvuldig gepromoot op social media. Bezoekers kunnen via de website van de club ook speciale gezichtsmaskers kopen met het beeldmerk van deze bikini carwash erop.

Groepsvorming

De lokale overheid is niet erg te spreken over deze creatieve uitspatting. In een persbericht laat het Virginia Department of General Service het volgende weten: “Gezondheidsexperts in dienst van de overheid, waaronder US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en het Virginia Department of Health (VDH), raden mensen aan om zoveel mogelijk thuis te blijven. Deze oproep is bedoeld om groepsvorming tegen te gaan en om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit virus heeft tweehonderd mensen het leven gekost in deze staat en momenteel zijn ruim 6.800 personen besmet.”

De gewraakte video is hieronder te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.