Video: BOVAG voorzitter vlogt over Carwash Westland

Algemeen voorzitter Han ten Broeke van BOVAG bezocht Carwash Westland en maakte daar een vlog van. De wasgelegenheid van ondernemer Nick van der Ende bestaat negen jaar en dat moet gevierd worden. In deze video komen onder meer de effecten van de coronacrisis op de bedrijfsvoering van de carwash aan bod en ook de rol van de BOVAG wordt besproken.

Ten Broeke legt uit waarom de BOVAG zich juist nu hard wil maken voor een goede sloopregeling met daarbij kansen voor de autowasbranche. In de vlog is de carwash van Van der Ende te zien. Ook gaat Van ten Broeke in op de kansen die de coronacrisis biedt met betrekking tot het verduurzamen van wagenparken.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.