Carwashes in New Jersey mogen weer open

Gouverneur Phil Murphy van New Jersey heeft groen licht gegeven aan carwash-ondernemers om te heropenen. Ook in Amerika worden de regels rondom de coronacrisis langzaamaan versoepeld. Een ondernemer in Murphy’s district hield zich echter niet aan het wasverbod en ging alsnog open. Het leverde hem een rechtszaak op.

Sinds 15 juni mag er weer naar de carwash gegaan worden. De eigenaar van Clean Way Hand Car Wash hield zich echter niet aan de wet en bleef open volgens Shore News Network. Hij kreeg bezoek van de politie die hem op heterdaad betrapte. Volgens procureur-generaal Gurbir Grewal “was de man talloze keren gewaarschuwd.”

Murphy besloot om in het kader van de coronacrisis en de protesten van Black Lives Matter een noodverordening in te stellen en bedrijven tien dagen op slot te gooien.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.