Mokobouw verkent in video mogelijkheden van laadpalen bij de carwash

Laadpalen plaatsen bij een carwash: het is volgens Mokobouw een goed idee. Sales & marketing manager Leon Jeekel van Mokobouw vertelt wat de voordelen van de plaatsing van deze systemen zijn. Ook geeft hij aan waar ondernemers aan moeten denken als ze over de aanschaf van laadpalen mijmeren. 

Jeekel geeft in deze video aan welke soorten snelladers er zijn. Mokobouw was aanwezig op de carwashdag op 5 november. Deze themadag werd in het kader van de Tankstation & Carwash Vakbeurs gehouden. Dit event vond wegens de coronacrisis volledig online plaats. In de studio van ProMedia in Rotterdam werden live interviews gehouden. Ook konden kijkers vragen stellen aan de sprekers. Hieronder is het gesprek met Jeekel terug te kijken.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.