CarwashPro https://www.carwashpro.nl Het vakblad voor professionals in de carwash branche Fri, 23 Oct 2020 07:39:35 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.1 https://www.carwashpro.nl/wp-content/uploads/2017/04/cropped-faviconcarwashpro-1-32x32.png CarwashPro https://www.carwashpro.nl 32 32 Cleanpanel plaatste wandpanelen bij Coppus Carwash https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/23/cleanpanel-plaatste-wandpanelen-bij-coppus-carwash/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/23/cleanpanel-plaatste-wandpanelen-bij-coppus-carwash/#respond Fri, 23 Oct 2020 07:39:35 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=62575 Cleanpanel heeft wandpanelen bij Coppus Carwash in Venlo geplaatst. Ook het plafond werd met panelen bekleed. In de 2.100 vierkante meter tellende wasgelegenheid zijn 19 overdekte stofzuigplaatsen en een 45 meter lange kettingwasstraat geplaatst. In grote carwashes wordt de wand- en plafondbekleding continu blootgesteld aan water en schoonmaakmiddelen. Dat vraagt om een materiaalsoort die bestand […]

The post Cleanpanel plaatste wandpanelen bij Coppus Carwash first appeared on CarwashPro.

]]>
Cleanpanel heeft wandpanelen bij Coppus Carwash in Venlo geplaatst. Ook het plafond werd met panelen bekleed. In de 2.100 vierkante meter tellende wasgelegenheid zijn 19 overdekte stofzuigplaatsen en een 45 meter lange kettingwasstraat geplaatst.
In grote carwashes wordt de wand- en plafondbekleding continu blootgesteld aan water en schoonmaakmiddelen. Dat vraagt om een materiaalsoort die bestand is tegen hoge belasting. Cleanpanel werkt met PCV dat bestand is tegen chemicaliën en vrij is van corrosie. Ook bij intensief gebruik blijven de wanden lange tijd mooi, glad en gemakkelijk schoon te maken.

De kunststof panelen van Cleanpanel dragen bij aan deze toekomstbestendige carwash. Het materiaal heeft een zeer lange levensduur en is recyclebaar. Daarnaast is er bij de montage van Cleanpanel een minimum aan restafval, doordat de panelen direct op de juiste lengtemaat worden geproduceerd.

The post Cleanpanel plaatste wandpanelen bij Coppus Carwash first appeared on CarwashPro.

]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/23/cleanpanel-plaatste-wandpanelen-bij-coppus-carwash/feed/ 0
Spectro introduceert stapelbare verpakkingen in de vorm van de MiBC https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/23/spectro-introduceert-stapelbare-verpakkingen-in-de-vorm-van-de-mibc/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/23/spectro-introduceert-stapelbare-verpakkingen-in-de-vorm-van-de-mibc/#respond Fri, 23 Oct 2020 04:52:38 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=62570 Reinigingsbedrijf Spectro zet zich in voor meer efficiënte processen en introduceert de MiBC voor semi-grootverbruikers. Voor deze doelgroep zijn 20 liter cans vaak te klein of (relatief) te duur. Grote 1.000 liter IBC’s nemen echter kostbare ruimte in beslag en zijn te groot om door de deur te passen. Spectro heeft de oplossing voor het […]

The post Spectro introduceert stapelbare verpakkingen in de vorm van de MiBC first appeared on CarwashPro.

]]>
Reinigingsbedrijf Spectro zet zich in voor meer efficiënte processen en introduceert de MiBC voor semi-grootverbruikers. Voor deze doelgroep zijn 20 liter cans vaak te klein of (relatief) te duur. Grote 1.000 liter IBC’s nemen echter kostbare ruimte in beslag en zijn te groot om door de deur te passen.
Spectro heeft de oplossing voor het opslagprobleem dankzij de introductie van de MiBC. In tegenstelling tot bijvoorbeeld 200 liter vaten zijn de MiBC’s stapelbaar en eenvoudig manoeuvreerbaar. Daarnaast zorgen deze professionele verpakkingen voor een opgeruimde en duurzame uitstraling. De verpakkingen worden na gebruik door Spectro opgehaald, gereinigd en opnieuw ingezet. Zo wordt onnodig afval voorkomen en wordt de recyclekringloop rondgemaakt.

Spectro verzorgt ook een presentatie op de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs online op 5 november. Meer weten over de Tankstation Vakbeurs Online? Bekijk hier de website. Of schrijf je hieronder direct in. Deelname is gratis. Je ontvangt voor de uitzending een link waarmee je toegang hebt tot de uitzending. Achteraf terugkijken kan uiteraard ook met de terugkijklink.

The post Spectro introduceert stapelbare verpakkingen in de vorm van de MiBC first appeared on CarwashPro.

]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/23/spectro-introduceert-stapelbare-verpakkingen-in-de-vorm-van-de-mibc/feed/ 0
‘Dynamische content zorgt voor omzetstijging in shop en carwash’ https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/10/22/dynamische-content-zorgt-voor-omzetstijging-in-shop-en-carwash/ https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/10/22/dynamische-content-zorgt-voor-omzetstijging-in-shop-en-carwash/#respond Thu, 22 Oct 2020 07:38:16 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=62567 Shell Hofplein aan de Schiekade in hartje Rotterdam is een prominent tankstation met shop, Starbucks en carwash. Het is een van de ruim 200 locaties waar Shell en Exterion Media een samenwerking zijn aangegaan op het gebied van digitale buitenreclame. Maar wanneer is het interessant om aan de slag te gaan met buitenschermen? Het Shell-station […]

The post 'Dynamische content zorgt voor omzetstijging in shop en carwash' first appeared on CarwashPro.

]]>
Shell Hofplein aan de Schiekade in hartje Rotterdam is een prominent tankstation met shop, Starbucks en carwash. Het is een van de ruim 200 locaties waar Shell en Exterion Media een samenwerking zijn aangegaan op het gebied van digitale buitenreclame. Maar wanneer is het interessant om aan de slag te gaan met buitenschermen?
Het Shell-station vlakbij het Hofplein in het drukke centrum van Rotterdam, is een locatie waar auto’s niet alleen stoppen om te tanken. Twee jaar terug werd het station heropend na een grondige verbouwing. Bezoekers kunnen er naast tanken, ook hun elektrische auto opladen en een bezoek brengen aan de wasstraat. Het bemande station heeft een compacte shop en een royale vestiging van Starbucks. Volgens Kinga Kalkman-Hendrikx (hoofdfoto links), Shop & Forecourt Marketing Communicatie Manager van Shell, zijn de digitale buitenschermen zeer interessant voor tankstations. “In totaal hebben wij bij 177 bemande tankstations, bij 26 dealers en sinds kort ook bij 10 Express-locaties gekozen voor deze oplossing. Hier in Rotterdam zijn 75-inch schermen geplaatst voor de shopingang.”

Aangeschoven is ook Eric Kip (hoofdfoto rechts), algemeen directeur van Exterion Media, een van de grootste exploitanten in Nederland op het gebied van (digitale) buitenreclame. “Met de beste landelijke dekking bieden wij adverteerders de mogelijkheid om zowel middels posters als op digitale schermen te adverteren op straat, langs drukke wegen, in winkelcentra en op tankstations.” Tankstations zijn volgens Kip perfecte plekken om met digitale schermen aan de slag te gaan. “Dit is een omgeving waar veel traffic is, waar mensen een aantal minuten om zich heen kijken en waar bovendien veel voetgangers zijn. Met bewegende beelden kun je hun aandacht trekken en meer uit je onderneming halen. Het is echt de moeite om hier werk van te maken.”

Flexibiliteit

Vooral de flexibiliteit is een groot voordeel van digitale schermen, legt Kalkman-Hendrikx uit. “Je kunt de invulling van de schermen continu variëren, zodat je op elk moment van de dag een passende boodschap, een bepaald product of een actie aan de klant kunt voorschotelen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van de oude posters. ‘s Morgens presenteer je bijvoorbeeld de koffie van Starbucks, ‘s middags schakel je over naar de lunchdeal. Is het plotseling een dag heerlijk warm, dan kies je voor een ice-coffee. Ook extra maatregelen waar je bezoekers in coronatijd op wilt attenderen, kun je voorbij laten komen. Dat biedt in deze tijd ook volop mogelijkheden.”

De invulling van de schermen hangt af van het soort locatie. “We besteden op dit moment veel aandacht aan CO2-neutraal rijden. Die boodschap willen we op alle locaties laten zien. Bij Shell hebben we bemande en onbemande tankstations, shops met en zonder bakery en stations met en zonder carwash. We stemmen onze marketing af op het type locatie. Want we willen zorgen dat de klant verleid wordt om niet alleen te tanken of laden.” Bij een tiental Express-locaties is Shell inmiddels ook begonnen met digitale buitenreclame. “Daar ligt de focus met name op spaaracties, denk aan Airmiles en op de scherpe prijs aan de pomp.”

Centrale aansturing

Alle acties, producten en services die op de schermen van de Shell-stations in Nederland voorbijkomen, worden centraal aangestuurd door Exterion Media, legt Kip uit. “De samenwerking met Shell verloopt heel voorspoedig. Wij krijgen door wat er op welke locatie vertoond moet worden en zorgen dat dit alles netjes geregeld wordt.”

Naast de eigen marketing van Shell, hebben ook nationale en regionale adverteerders de mogelijkheid om hun reclame te laten zien. “Een deel van de zendtijd wordt ingevuld door Shell, voor het overige deel verzorgen wij de content. Wij merken dat tankstations voor veel partijen interessante locaties zijn om digitaal te adverteren. Denk aan automerken die nieuwe modellen presenteren, autoverzekeraars of bijvoorbeeld radiozenders, zoals Qmusic met Het Geluid. Hun commercials komen voorbij op de radio en vervolgens zien bezoekers van een tankstation diezelfde partij weer langskomen op het scherm. Daarmee verhoog je de attentiewaarde op een slimme manier. Door de week ligt de nadruk vooral op zakelijk verkeer, in het weekend op gezinnen met kinderen die onderweg zijn.”

Reductie

Ook uit oogpunt van verspilling en het reduceren van uitstoot is digitale buitenreclame een pluspunt ten opzichte van de posters die in het verleden op tankstations werden gebruikt”, benadrukt Kip. “Naast de flexibiliteit en de dynamische content, scheelt het gebruik van schermen ook heel veel papier. De posters moesten vroeger gedrukt en vervangen worden. Busjes reden het hele land door om dit te verzorgen, met veel extra uitstoot als gevolg. Dat is met deze oplossing niet langer nodig.”

Dit was ook een belangrijke reden voor Shell om te kiezen voor schermen, vertelt Kalkman-Hendrikx. “We zetten op dit moment flink in op het reduceren van uitstoot. Daar is ook dit een onderdeel van. Uiteindelijk is het voor ons echt een win-win-situatie. We zijn flexibel, kunnen onze marketing de hele dag door variëren en we kunnen onze klanten attenderen op mooie acties en producten. Wij geloven zeker dat dit zorgt voor een stijging van de verkoop in de shop en in de carwash.”

De mogelijkheden op het gebied van digitaal communiceren via schermen zullen komende jaren verder toenemen, verwacht Kalkman-Hendrikx. “Het zou natuurlijk prachtig zijn als je bezoekers van je tankstation vooraf herkent en ze een persoonlijke aanbieding kunt doen. Klanten die eerder een cappuccino hebben besteld, kun je op een kleiner schermpje bij de pomp een XL-cappuccino aanbieden. Of een persoonlijke boodschap om de bezoeker te verwelkomen. Uiteraard moet je zorgvuldig omgaan met privacy van klanten, maar technisch gezien zie ik heel veel mogelijkheden.”

Mooi netwerk

De samenwerking met Shell is voor Exterion Media heel belangrijk. Kip: “Shell is natuurlijk een prachtige naam om aan je te binden. Ze hebben veel locaties in Nederland en een mooie spreiding van het netwerk door het hele land. Dat maakt het voor ons ook weer erg interessant.” Daarnaast werkt het bedrijf ook samen met andere grotere spelers als BP, Total, AVIA, ESSO en Tamoil en met kleinere zelfstandigen. “Steeds meer maatschappijen en ondernemers zien de meerwaarde in van digitale reclame op hun terrein. Uiteraard zijn niet alle tankstations voor ons interessant. Maar als het om een drukke locatie gaat, dan biedt dit zeker grote kansen. Daar moet je in onze ogen op dit moment absoluut mee aan de slag.”

The post 'Dynamische content zorgt voor omzetstijging in shop en carwash' first appeared on CarwashPro.

]]>
https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/10/22/dynamische-content-zorgt-voor-omzetstijging-in-shop-en-carwash/feed/ 0
BOB Autowas neemt Blinq Carwash Apeldoorn over https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/22/bob-autowas-neemt-blinq-carwash-apeldoorn-over/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/22/bob-autowas-neemt-blinq-carwash-apeldoorn-over/#respond Thu, 22 Oct 2020 07:11:21 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=62565 De vestiging van Blinq Carwash in Apeldoorn verandert vanaf 1 november in een filiaal van BOB Autowas. Klanten kunnen een aantal veranderingen verwachten nu er een andere eigenaar aan het roer van de wasstraat staat. Zo kan er voortaan een wasabonnement afgesloten worden. Het blauwe logo van Blinq Carwash maakt plaats voor de rode kleuren […]

The post BOB Autowas neemt Blinq Carwash Apeldoorn over first appeared on CarwashPro.

]]>
De vestiging van Blinq Carwash in Apeldoorn verandert vanaf 1 november in een filiaal van BOB Autowas. Klanten kunnen een aantal veranderingen verwachten nu er een andere eigenaar aan het roer van de wasstraat staat. Zo kan er voortaan een wasabonnement afgesloten worden.
Het blauwe logo van Blinq Carwash maakt plaats voor de rode kleuren van BOB Autowas. Met de komst van een nieuwe eigenaar wordt een aantal veranderingen in gang gezet. Wat onveranderd blijft volgens de nieuwe uitbater is de goede service en de wasacties waarmee Blinq Carwash groot werd, meldt indebuurt Apeldoorn. Ook blijft hetzeldfde personeel actief in de wastraat.

Bij BOB Autowas krijgen bezoekers standaard een gratis kop koffie en blijven de kortingsacties ook doorgaan in coronatijd. Dat betekent dat er aan het eind van het jaar weer gratis oliebollen klaarliggen voor bezoekers van de wasstraat. Wat nieuw is nu BOB Autowas in Apeldoorn zit, is de komst van het Carwash Unlimited abonnement. Voor een vast bedrag per maand kunnen klanten bij elk filiaal van de carwashketen onbeperkt hun auto wassen. BOB Autowas telt in totaal 21 vestigingen, waarvan drie in het buitenland.

The post BOB Autowas neemt Blinq Carwash Apeldoorn over first appeared on CarwashPro.

]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/22/bob-autowas-neemt-blinq-carwash-apeldoorn-over/feed/ 0
Carwash-ondernemer in Bilzen riskeert geldboete en celstraf voor wietplantage https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/21/carwash-ondernemer-in-bilzen-riskeert-geldboete-en-celstraf-voor-wietplantage/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/21/carwash-ondernemer-in-bilzen-riskeert-geldboete-en-celstraf-voor-wietplantage/#respond Wed, 21 Oct 2020 07:46:10 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=62561 Een eigenaar van een wasgelegenheid in het Belgische Bilzen kan een celstraf van dertig maanden en een geldboete van 8.000 euro tegemoet zien, omdat hij een wietplantage heeft opgezet. Twee van zijn personeelsleden zouden volgens de politie betrokken zijn bij de drugshandel. Op 12 november spreekt de rechtbank een vonnis uit over de zaak. De […]

The post Carwash-ondernemer in Bilzen riskeert geldboete en celstraf voor wietplantage first appeared on CarwashPro.

]]>
Een eigenaar van een wasgelegenheid in het Belgische Bilzen kan een celstraf van dertig maanden en een geldboete van 8.000 euro tegemoet zien, omdat hij een wietplantage heeft opgezet. Twee van zijn personeelsleden zouden volgens de politie betrokken zijn bij de drugshandel. Op 12 november spreekt de rechtbank een vonnis uit over de zaak.
De zaak kwam in 2018 aan het licht toen de politie na een tip lucht kreeg van de illegale handelingen van de carwash-ondernemer. De man zou betrokken zijn bij verschillende plantages. “Hij benaderde mensen om plantages op te zetten. Twee van zijn werknemers waren ook betrokken bij zijn handeltje”, zo klonk het volgens Het Nieuwsblad bij de procureur. “Zij deden het vervoer, moesten regelmatig het voertuig poetsen en zochten panden om de plantages in onder te brengen.”

Op 1 oktober 2018 vond er een huiszoeking plaats in een woning in de Wirixstraat in Tongeren. De politie trof op dat adres 386 planten aan. Ook werd duidelijk dat er voorbereidingen getroffen waren om meerdere cannabis planten te kweken. “Er waren ook sporen van eerdere oogsten en elektriciteitsdiefstal”, aldus de aanklager. De beklaagde heeft bekend voor de Tongerse rechtbank: “Het was een uitdaging, een kick. Het was de bedoeling om geld te kunnen verdienen om meer te kunnen gokken. Maar alles is fout gelopen omdat ik er niets van ken. Ik heb trouwens alles zelf gedaan, de anderen hebben hier niets mee te maken.”

Dieptepunt

Behalve de ondernemer en twee personeelsleden moest ook een 71-jarige man zich voor de rechtbank verantwoorden. Hij zou zijn auto hebben uitgeleend om de wietplantjes mee te vervoeren. De procureur wil de carwash-ondernemer dertig maanden celstraf opleggen. Zijn medewerkers kunnen achttien en dertig maanden cel krijgen. De 71-jarige man kan eveneens achttien maanden gevangenisstraf krijgen. Verder vraagt de aanklager geldboetes van 8.000 euro.

De advocaat van de carwash-ondernemer vraagt om coulance voor zijn cliënt die al eerder in de gevangenis heeft gezeten. “Mijn cliënt heeft een half jaar in de cel gezeten en is nog maar een schim van zichzelf. Hij zit echt in het dieptepunt van zijn leven sinds zijn vrijlating. Hij heeft gegokt en alles verloren.” Het vonnis volgt op 12 november.

The post Carwash-ondernemer in Bilzen riskeert geldboete en celstraf voor wietplantage first appeared on CarwashPro.

]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/21/carwash-ondernemer-in-bilzen-riskeert-geldboete-en-celstraf-voor-wietplantage/feed/ 0
Spectro en Faritec te gast op carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online https://www.carwashpro.nl/autoverzorging/2020/10/21/spectro-en-faritec-te-gast-op-carwashdag-van-de-tankstation-vakbeurs-online/ https://www.carwashpro.nl/autoverzorging/2020/10/21/spectro-en-faritec-te-gast-op-carwashdag-van-de-tankstation-vakbeurs-online/#respond Wed, 21 Oct 2020 07:14:14 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=62557 Tijdens de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online legt Morteza Sharomi van Faritec uit hoe het nu zit met de biologische waterbehandeling in de carwash. Laurens Metternich van Spectro is te gast in de studio om te vertellen en te laten zien wat dit bedrijf kan met reinigingsmiddelen. Waar liggen de kansen voor de carwash? […]

The post Spectro en Faritec te gast op carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online first appeared on CarwashPro.

]]>
Tijdens de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online legt Morteza Sharomi van Faritec uit hoe het nu zit met de biologische waterbehandeling in de carwash. Laurens Metternich van Spectro is te gast in de studio om te vertellen en te laten zien wat dit bedrijf kan met reinigingsmiddelen.
Waar liggen de kansen voor de carwash? Dat is het centrale thema van de carwashdag op 5 november van de Tankstation & Carwash Vakbeurs online.

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs krijgt begin november een andere opzet dan de vertrouwde beursvloer in Expo Houten. Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november krijgen lezers en volgers van TankPro.nl en CarwashPro.nl als alternatief namelijk een boeiend en afwisselend programma voorgeschoteld waarin de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties aan bod komen. De uitzendingen staan in het teken van de drie belangrijkste pijlers van tankstations: shop (dinsdag 3 november), brandstof/energie (woensdag 4 november) en carwash (donderdag 5 november).

Op 5 november kijk je van 12:00 tot 14:00 naar de live uitzending van de carwashdag. Tijdens de uitzending kan je vragen stellen aan de gasten via de live chat.

Waterbehandeling

Bij Faritec hebben ze al meer dan 25 jaar ervaring met de behandeling van afvalwater. Deze partij loopt voorop als het gaat om biologische waterbehandeling. Morteza Sharomi is het gezicht van Faritec binnen de Benelux. Hij geeft tijdens de carwashdag tekst en uitleg over dit proces.

Reinigingsmiddelen

De juiste reinigingsmiddelen voor de juiste toepassing. Daar staat Spectro voor. Aan de hand van videobeelden laat Laurens Metternich zien hoe Spectro werkt en wat er voor car- en truckwashes mogelijk is met chemie. Dit familiebedrijf werkt zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten.

Meer weten?

Meer weten over de Tankstation Vakbeurs Online? Bekijk hier de website. Of schrijf je hieronder direct in. Deelname is gratis. Je ontvangt voor de uitzending een link waarmee je toegang hebt tot de uitzending. Achteraf terugkijken kan uiteraard ook met de terugkijklink.

Foto: Morteza Sharomi van Faritec

The post Spectro en Faritec te gast op carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online first appeared on CarwashPro.

]]>
https://www.carwashpro.nl/autoverzorging/2020/10/21/spectro-en-faritec-te-gast-op-carwashdag-van-de-tankstation-vakbeurs-online/feed/ 0
Gevangenisstraf na pogingen tot inbraken bij tankstations https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/20/gevangenisstraf-na-pogingen-tot-inbraken-bij-tankstations/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/20/gevangenisstraf-na-pogingen-tot-inbraken-bij-tankstations/#respond Tue, 20 Oct 2020 07:14:53 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=62553 Een reeks aan (pogingen tot) inbraken in geldautomaten van zogeheten autowasboxen bij tankstations heeft voor een 44-jarige man in een gevangenisstraf van 12 maanden geresulteerd, waarvan 10 maanden voorwaardelijk. Daar bovenop komt een taakstraf van 240 uur, zo oordeelde Rechtbank Amsterdam vorige week. Dan man had binnen een jaar tijd tot 48 maal toe geprobeerd […]

The post Gevangenisstraf na pogingen tot inbraken bij tankstations first appeared on CarwashPro.

]]>
Een reeks aan (pogingen tot) inbraken in geldautomaten van zogeheten autowasboxen bij tankstations heeft voor een 44-jarige man in een gevangenisstraf van 12 maanden geresulteerd, waarvan 10 maanden voorwaardelijk.
Daar bovenop komt een taakstraf van 240 uur, zo oordeelde Rechtbank Amsterdam vorige week. Dan man had binnen een jaar tijd tot 48 maal toe geprobeerd geld uit de betaalautomaten van wasboxen bij tankstations en autobedrijven te stelen. De misdrijven vonden onder meer plaats bij locaties in Aalsmeer, Almere, Amsterdam, Arnhem, Diemen, Lelystad, Nieuwegein en Weesp.

Daarnaast was hem diefstal, vernieling, bedreiging en mishandeling ten laste gelegd. Zo sneuvelde er een stofzuigerautomaat en stal de man twee telefoons. Onder meer vanwege een crimineel verleden moet de man een enkelband dragen tijdens begeleiding thuis (ambulante begeleiding) en krijgt hij een alcohol- en drugsverbod opgelegd.

The post Gevangenisstraf na pogingen tot inbraken bij tankstations first appeared on CarwashPro.

]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/20/gevangenisstraf-na-pogingen-tot-inbraken-bij-tankstations/feed/ 0
Fotoreportage: Dico Beflux in het nieuw gestoken door Mesa Coatings https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/20/fotoreportage-dico-beflux-in-het-nieuw-gestoken-door-mesa-coatings/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/20/fotoreportage-dico-beflux-in-het-nieuw-gestoken-door-mesa-coatings/#respond Tue, 20 Oct 2020 04:23:06 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=62547 Dico Beflux in het Belgische Zaventem heeft een metamorfose ondergaan, want de vloeren van de carwash zijn door Mesa Coatings volledig vernieuwd. Zo werden onder meer de wasstraat, droogruimte en de interieurbaan opgeknapt. Het project met een totaal vloeroppervlak van 2.211 vierkante meter werd in twee fases uitgevoerd. Mesa Coatings werkte nauw samen met Dico BeFlux. […]

The post Fotoreportage: Dico Beflux in het nieuw gestoken door Mesa Coatings first appeared on CarwashPro.

]]>
Dico Beflux in het Belgische Zaventem heeft een metamorfose ondergaan, want de vloeren van de carwash zijn door Mesa Coatings volledig vernieuwd. Zo werden onder meer de wasstraat, droogruimte en de interieurbaan opgeknapt. Het project met een totaal vloeroppervlak van 2.211 vierkante meter werd in twee fases uitgevoerd.
Mesa Coatings werkte nauw samen met Dico BeFlux. Zo werden ook de eilanden binnen en buiten aangepakt en gingen ook de stoep, kettingbaan, opslagruimtes en de TD ruimte op de schop. De nieuwe ondergrond bestaat uit een betonvloer die werd voorbehandeld door Arts Straalbedrijf. De vloerafwerking werd middels het Mesa Fast Heavy Duty systeem uitgevoerd.

De plint lengte van 175 vierkante meter werd met Mesa Fast Plint uitgevoerd, terwijl de kettingbaan van 280 vierkante meter werd voorzien van de eenlaagse Mesa Epox Floorcoating. Hieronder is het verloop van de werkzaamheden te zien.

The post Fotoreportage: Dico Beflux in het nieuw gestoken door Mesa Coatings first appeared on CarwashPro.

]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/20/fotoreportage-dico-beflux-in-het-nieuw-gestoken-door-mesa-coatings/feed/ 0
Video: Christ toont belang van design in bedrijfsvideo https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/19/video-christ-toont-belang-van-design-in-bedrijfsvideo/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/19/video-christ-toont-belang-van-design-in-bedrijfsvideo/#respond Mon, 19 Oct 2020 07:57:18 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=62544 Christ heeft een bedrijfsvideo gepresenteerd waarin het belang van design naar voren wordt gebracht. Een bezoek aan de wasstraat wordt aantrekkelijker voor klanten als er moderne apparatuur met een fraaie uitstraling staat. Opvallend gekleurde wasborstels en strak ontworpen roll-overs kunnen het verschil maken. In de video zijn de talloze mogelijkheden te zien die Christ biedt. […]

The post Video: Christ toont belang van design in bedrijfsvideo first appeared on CarwashPro.

]]>
Christ heeft een bedrijfsvideo gepresenteerd waarin het belang van design naar voren wordt gebracht. Een bezoek aan de wasstraat wordt aantrekkelijker voor klanten als er moderne apparatuur met een fraaie uitstraling staat. Opvallend gekleurde wasborstels en strak ontworpen roll-overs kunnen het verschil maken.
In de video zijn de talloze mogelijkheden te zien die Christ biedt. Zo zijn de wasborstels voor de roll-overs in verschillende kleurcombinaties leverbaar. Ook komen de ontwerpen en designs van wasstraten, wasboxen, wasinstallaties en bus- en trainwashes voorbij. Christ is ontstaan als een familiebedrijf en bestaat meer dan 130 jaar.

The post Video: Christ toont belang van design in bedrijfsvideo first appeared on CarwashPro.

]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/19/video-christ-toont-belang-van-design-in-bedrijfsvideo/feed/ 0
Video: carwashmedewerker let niet op en dan gebeurt er dit… https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/19/video-carwashmedewerker-let-niet-op-en-dan-gebeurt-er-dit/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/19/video-carwashmedewerker-let-niet-op-en-dan-gebeurt-er-dit/#respond Mon, 19 Oct 2020 07:23:11 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=62534 Een medewerker van een Amerikaanse wasgelegenheid was er niet helemaal bij toen een auto achter hem van de kettingbaan loskwam. Op een video is te zien dat de man lijkt te dagdromen, terwijl er achter hem een ongeluk plaatsvindt. Op de video is de wasstraatmedewerker er duidelijk niet bij. Het duurt wel erg lang voordat […]

The post Video: carwashmedewerker let niet op en dan gebeurt er dit... first appeared on CarwashPro.

]]>
Een medewerker van een Amerikaanse wasgelegenheid was er niet helemaal bij toen een auto achter hem van de kettingbaan loskwam. Op een video is te zien dat de man lijkt te dagdromen, terwijl er achter hem een ongeluk plaatsvindt.
Op de video is de wasstraatmedewerker er duidelijk niet bij. Het duurt wel erg lang voordat hij ziet wat er aan de hand is en actie onderneemt. Het filmpje is inmiddels viraal gegaan. Hopelijk wordt de koffie in deze carwash voortaan wat sterker gezet…

The post Video: carwashmedewerker let niet op en dan gebeurt er dit... first appeared on CarwashPro.

]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/10/19/video-carwashmedewerker-let-niet-op-en-dan-gebeurt-er-dit/feed/ 0