CarwashPro https://www.carwashpro.nl Het vakblad voor professionals in de carwash branche Thu, 04 Jun 2020 13:16:18 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.1 https://www.carwashpro.nl/wp-content/uploads/2017/04/cropped-faviconcarwashpro-1-32x32.png CarwashPro https://www.carwashpro.nl 32 32 Auto-Compleet brengt desinfectiezuil op de markt https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/05/auto-compleet-brengt-desinfectiezuil-op-de-markt/ https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/05/auto-compleet-brengt-desinfectiezuil-op-de-markt/#respond Fri, 05 Jun 2020 05:23:02 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=61293 Het in Dinxerperlo gevestigde Auto-Compleet is naast een wascentrum ook een verkooppunt voor auto’s, maar door de coronacrisis is daar de verkoop van desinfectiezuilen bijgekomen. Ondernemer Roel Cruden zag wel brood in deze producten en besloot de markt op te gaan met zijn eigen lijn.
“Desinfectiezuilen waren al een tijdje op de markt, maar naar mijn idee viel er nog wel het een en ander te verbeteren op dit vlak. Vooral op het gebied van materiaalkeuze. Ik heb zuilen van karton, aluminium en blik gezien. Mocht je daar per ongeluk tegenaan stoten, kun je wel raden wat er gebeurt”, zegt Cruden.

Hij liet een zuil van staal maken. “Ik heb een staalbedrijf gecontacteerd en gevraagd of zij een stevige zuil konden lassen. Dat heeft in een negentien kilo zware zuil geresulteerd. Dit product kan wel tegen een stootje en is echt robuust. Een poedercoatingsbedrijf levert deze zuilen in de drie standaardkleuren zwart, wit en grijs. Het is ook mogelijk om voor een meerprijs een andere kleur te kiezen.”

Desinfectiemiddel

De zuilen zijn leverbaar met een handmatige bediening en een sensor. Maar hoe komt de eigenaar van een autobedrijf op het idee om in desinfectiezuilen te handelen? “Ik ben gek op handelen”, zegt Cruden. “Als ik ergens een kans zie om wat geld te verdienen, spring ik daar op in. Desinfectiezuilen zijn momenteel erg gewild. Ik merk dat er veel vraag is naar deze producten tijdens de coronacrisis. Vanuit Nederland, België en Duitsland is al interesse in deze producten.”

De desinfectiezuil werd onder andere door banken en gemeenten besteld.


Inmiddels komen er bestellingen binnen vanuit verschillende sectoren. Zo heeft de gemeente Oss een bestelling geplaatst en weten ook verschillende filialen van de Regiobank Cruden te vinden. “Ik maak veel reclame via Instagram en Facebook. Ook vraag ik mijn netwerk of ze interesse hebben in deze producten. Cartec Oost Nederland heeft de zuilen inmiddels in het assortiment opgenomen. Ik vind het fijn om de samenwerking met andere partijen op te zoeken. Cartec Oost Nederland verzorgt de distributie van de zuilen. Het verdienmodel van deze producten zit naast de verkoop van de desinfectiezuilen ook in de verkoop van het bijbehorende desinfectiemiddel.”

Veilig gevoel

Hoewel gemeenten en banken al interesse tonen, blijft het vanuit de carwashbranche vrij stil. “Ik heb nog niet veel aanvragen gehad, terwijl ik denk dat het zeer interessant is voor deze sector. Ik heb zelf voor de ingang van mijn pand een zuil geïnstalleerd en je ziet dat mensen er veel gebruik van maken. Het geeft een veilig gevoel dat je je handen kunt wassen in deze vreemde tijd. Daarnaast is de zuil erg opvallend en fraai vormgegeven. Doordat het een zwaar product is, blijft het ook staan en kun je er jarenlang gebruik van maken. In de 1,5-metersamenleving hoort een desinfectiezuil er gewoon bij. Het wordt de standaard.”

Cruden denkt wel dat de verkoop van de zuilen van tijdelijke aard is: “Na een paar maanden is de markt compleet verzadigd. Als men eenmaal zo’n zuil heeft aangeschaft, ben je klaar. Dan is enkel de verkoop van desinfectiemiddel een verdienmodel.”

]]>
https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/05/auto-compleet-brengt-desinfectiezuil-op-de-markt/feed/ 0
Video: BOVAG voorzitter vlogt over Carwash Westland https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/05/video-bovag-voorzitter-vlogt-over-carwash-westland/ https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/05/video-bovag-voorzitter-vlogt-over-carwash-westland/#respond Fri, 05 Jun 2020 04:23:27 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=61285 Algemeen voorzitter Han ten Broeke van BOVAG bezocht Carwash Westland en maakte daar een vlog van. De wasgelegenheid van ondernemer Nick van der Ende bestaat negen jaar en dat moet gevierd worden. In deze video komen onder meer de effecten van de coronacrisis op de bedrijfsvoering van de carwash aan bod en ook de rol van de BOVAG wordt besproken.
Ten Broeke legt uit waarom de BOVAG zich juist nu hard wil maken voor een goede sloopregeling met daarbij kansen voor de autowasbranche. In de vlog is de carwash van Van der Ende te zien. Ook gaat Van ten Broeke in op de kansen die de coronacrisis biedt met betrekking tot het verduurzamen van wagenparken.

]]>
https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/05/video-bovag-voorzitter-vlogt-over-carwash-westland/feed/ 0
‘Inzetten van led-schermen biedt grote kansen voor tankstations’ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/06/04/inzetten-van-led-schermen-biedt-grote-kansen-voor-tankstations/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/06/04/inzetten-van-led-schermen-biedt-grote-kansen-voor-tankstations/#respond Thu, 04 Jun 2020 04:55:21 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=61274 Zowel in de shop als op het voorterrein bieden led-displays volop mogelijkheden voor tankstations. Via de schermen kun je klanten perfect informeren, bijvoorbeeld over het broodje van de maand, over speciale acties voor de carwash of over actuele brandstofprijzen, stelt Timothy Everaers van led-schermenspecialist Little LED uit Moordrecht.
De gigantische schermen op Times Square in New York waren de grote inspiratiebron voor de twee ondernemers die in 2015 besloten om Little LED op te richten. Het bedrijf helpt onder meer tankstations om hun acties, producten en diensten via led-schermen haarscherp bij de klant op het netvlies te krijgen. “Wil je als bedrijf je verhaal vertellen, dan biedt dit soort schermen volop mogelijkheden”, vertelt Everaers van Little LED.

Al van grote afstand is de digitale prijspaal bij de Groenlose locatie van Kuster Energy te zien. Alle aangeboden brandstoffen staan overzichtelijk onder elkaar, met erachter de actuele prijzen. Aan de gevel van de shop is een immens scherm (360 cm x 192 cm) bevestigd, waarop onder meer een heerlijk uitziende sandwich – ‘broodje Athene’ – voorbijkomt en de tekst ‘Kom binnen voor een lekker ouderwets bakje koffie’. Ook bij de ingang van de ‘drive through’ staat een groot scherm met daarop digitaal het menu.

Attentiewaarde

Klanten die de shop binnenstappen, kunnen op de twee grote displays achter de toonbank zien welke broodjes, soort dranken en andere gerechten er allemaal verkrijgbaar zijn. Everaers is trots op het eindresultaat in Groenlo. “Dit is een prachtig project voor ons geweest. Het is natuurlijk sowieso een van de fraaiste tankstations die in ons land te vinden is. De luifel ziet er geweldig uit. Er zijn erg mooie materialen gebruikt. Het scherm is uiteindelijk heel gaaf – op een unieke wijze – in de gevel verwerkt. De boodschap knalt er op deze manier echt uit. Dit is absoluut een mooi uithangbord voor ons.”

Het inzetten van grote schermen wordt door bedrijven steeds vaker als een goede manier gezien om in contact te komen met de klant en deze te informeren. De tankstationbranche was daarbij afgelopen jaren wel wat afwachtender dan veel andere sectoren, merkt Everaers op. “Maar dat is inmiddels wel aan het veranderen.” Ook voor carwashes zijn er volop mogelijkheden, vervolgt Everaers. “Een groot scherm aan de gevel is uiteraard een goede manier om extra attentiewaarde te creëren.”

Interessante mogelijkheden

Daarnaast kun je ervoor kiezen om bij de ingang van de wasstraat een display te plaatsen. En natuurlijk aan het einde. “Het droogproces duurt behoorlijk lang. Die tijd kun je perfect gebruiken om de klant te informeren. Over kortingsacties bijvoorbeeld. Of door boodschappen of reclames van externe partijen voorbij te laten komen. Ook dat kan interessante mogelijkheden bieden.”

Little LED werkt nauw samen met De Digitale. Dit bedrijf levert digitale menuborden en professionele narrowcasting aan horeca, petrol en retail. “Dit is een van de grote partijen op het gebied van narrowcasting en het verzorgen van videocontent. Zij ontzorgen ondernemers van A tot Z bij het zo optimaal mogelijk presenteren van hun boodschap. Het is mooi om bij dit soort grote projecten, zoals in Groenlo, gezamenlijk op te trekken en van elkaars expertise en kennis te kunnen profiteren.”

Nieuwe uitdagingen

De opkomst van steeds meer nieuwe brandstoffen stelt tankstations voor uitdagingen. Maar het biedt ook kansen, vindt Everaers. “Verkoop je veel alternatieven, dan kun je dat perfect laten zien bij de ingang van je terrein op een digitale prijszuil. Klanten zien daardoor op afstand direct wat ze allemaal kunnen tanken en wat het kost. Ook je prijs voor het opladen van elektrische auto’s kun je daar perfect in meenemen.” De prijzen worden automatisch aangepast, vertelt Everaers. “De Digitale heeft de software zo aangepast dat deze kan communiceren met de reeds aanwezige Tokheim fuelPOS infrastructuur. Het was een aardig traject om dit allemaal soepel te laten verlopen. Het gaat immers om strenge protocollen. Betrouwbaarheid is daarnaast heel belangrijk.”

Het tanken van nieuwe brandstoffen, brengt mogelijk ook extra veiligheids- en voorzorgsmaatregelen met zich mee. “Ook daar kun je via je led-schermen mooi op inspelen. Laat zien welke stappen je moet nemen voor je bijvoorbeeld lng of waterstof kunt tanken? Of waar je zoal op moet letten.” Niet alleen voor bemande locaties – die hun acties, prijzen en services voor shop en carwash kunnen promoten – maar ook voor onbemande stations biedt het gebruikmaken van led-schermen kansen. “Er is geen personeel aanwezig op locatie, maar je kunt klanten toch informeren of extra inkomsten genereren uit reclames van derden. Dat biedt grote mogelijkheden.”

Dit artikel is verschenen in TankPro Magazine nummer 2. Wil je hét vakblad voor de tankstationsector voortaan in de brievenbus? Sluit dan direct een proefabonnement af en ontvang het blad 6x per jaar. 

TankPro Magazine Proberen! € 35/1 jaar - 59,.95 reguliere prijs - U ontvangt 6 print magazines - Bestel

]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/06/04/inzetten-van-led-schermen-biedt-grote-kansen-voor-tankstations/feed/ 0
Trio verdacht van witwassen in autowasstraat Diemen https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/06/03/trio-verdacht-van-witwassen-in-autowasstraat-diemen/ https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/06/03/trio-verdacht-van-witwassen-in-autowasstraat-diemen/#respond Wed, 03 Jun 2020 11:41:58 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=61281 De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) heeft twee Engelsen op verdenking van witwassen aangehouden nadat ze zaterdag een autowasstraat in Diemen verlieten. Ook een 47-jarige man uit Diemen is aangehouden.
Vermoedelijk vond in de carwash een geldtransactie plaats. Bij controle van de auto van de Engelsen van 27 en 28 jaar oud werd 250.000 euro aan contant geld in de auto gevonden. De FIOD doorzocht ook de wasstraat zelf. Daar werd in een verborgen ruimte meer contant geld gevonden. Dat is samen met twee auto’s in beslag genomen.

Verder werden vuurwapens en vaten met resten van vermoedelijk ketamine aangetroffen die zijn overgedragen aan de politie.

Bron: ANP

]]>
https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/06/03/trio-verdacht-van-witwassen-in-autowasstraat-diemen/feed/ 0
ICA Car Wash Consumer Study geeft inzicht in klantgedrag https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/06/03/ica-car-wash-consumer-study-geeft-inzicht-in-klantgedrag/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/06/03/ica-car-wash-consumer-study-geeft-inzicht-in-klantgedrag/#respond Wed, 03 Jun 2020 04:54:23 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=61261 De International Carwash Association (ICA) heeft onderzoek gedaan naar het wasgedrag van autobezitters. Het doel van deze ICA Car Wash Consumer Study was om inzichtelijk te krijgen hoe vaak consumenten wasgelegenheden bezoeken en welke diensten in carwashes ze het meest waarderen. Met deze input kunnen ondernemers hun dienstverlening verbeteren, stelt chief content officer Claire Moore.
Hoewel de studie zich richtte op Noord-Amerika zijn de uitkomsten voor Europa ook interessant, stelt Moore: “Hoewel het onderzoek zich op de Verenigde Staten richtte, kunnen Europeanen er ook hun voordeel mee doen. Je krijgt inzicht in klantgedrag en die informatie is relevant voor alle carwash-ondernemers.”

Volgens Moore was de stijging van het aantal carwashbezoekers de meest opmerkelijke uitkomst van het onderzoek: “In Noord-Amerika wordt door consumenten steeds vaker gekozen voor een bezoek aan de wasgelegenheid. Het thuis wassen van auto’s daalt in populariteit. Men kiest steeds meer voor het gemak van de wasstraat of wasbox. Sinds 1996 voeren we onderzoek uit naar het gebruik van wasgelegenheden. Zo’n 24 jaar geleden bezocht 48 procent van de Amerikanen een wasgelegenheid. In 2019 steeg dat aantal naar 77,5 procent.”

Enquête

Het onderzoek richt zich op Amerikaanse carwash-ondernemers. “De studie helpt eigenaren van wasgelegenheden om meer inzicht te krijgen in hun klanten. Zo kom je te weten wat hun gewoontes en wensen zijn als zij een carwash bezoeken. De ICA Car Wash Consumer Study is zo opgebouwd dat geïnteresseerden zelf kunnen kiezen in welke vorm ze het onderzoek willen lezen. Het is namelijk mogelijk om regiospecifieke documenten op te vragen, zodat ondernemers weten wat er speelt in hun gebied. Het is ook een optie om het gehele document in te zien”, verduidelijkt Moore.

De ICA vroeg een focusgroep carwash-ondernemers in 2019 wat zij graag wilden weten van hun klanten. Met die informatie kunnen bedrijfseigenaren inspelen op de behoeftes van hun klanten en hen nog beter van dienst zijn. “Er is vorig jaar augustus een enquête verstuurd naar 1.800 respondenten. Deze personen zijn representatief voor de branche. Er zijn geen ‘verrassende’ uitkomsten te melden. Wat wel opviel, is dat er na een lichte terugval in bezoekersaantallen in 2016 weer een stijging gaande is. Wat dat betreft is 2019 een goed jaar.”

Verschuiving

Moore geeft aan dat inspelen op de klantwensen het hoofddoel is van het onderzoek: “We willen vier onderwerpen met betrekking tot het wassen van voertuigen uitlichten. De eerste is verandering. Het onderzoek richt zich op de vraag hoe de verschuiving van het wassen van auto’s op straat naar een bezoek aan de carwash in gang is gezet. Het tweede onderwerp is het bieden van waarde. Wat vinden bezoekers belangrijk als ze een wasgelegenheid bezoeken en welke dienstverlening waarderen ze het meest?”

Op de derde en vierde plaats staan de onderwerpen ‘frequentie’ en ‘onderscheidend vermogen’. “Met frequentie bedoelen we het aantal bezoeken dat klanten aan carwashes brengen. Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat mensen (vaker) jouw wasgelegenheid bezoeken? Bij het onderwerp onderscheidend vermogen draait het om de gunfactor. Wat is de reden dat klanten voor een bepaalde carwash kiezen en daar trouw aan blijven? De studie kijkt naar de factoren die een rol spelen bij deze onderwerpen”, besluit Moore.

Meer informatie over het rapport is hier te vinden. Een korte samenvatting is hier te bekijken.

]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/06/03/ica-car-wash-consumer-study-geeft-inzicht-in-klantgedrag/feed/ 0
Curaçaose carwash verkoopt illegaal groente en fruit https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/03/curacaose-carwash-verkoopt-illegaal-groente-en-fruit/ https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/03/curacaose-carwash-verkoopt-illegaal-groente-en-fruit/#respond Wed, 03 Jun 2020 04:48:53 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=61258 De coronacrisis stimuleert de creativiteit van carwash-ondernemers, maar in het geval van Jixiang Car Wash in Willemstad is dat geen goed teken. De eigenaar van deze wasgelegenheid lapte de wet namelijk aan zijn laars en besloot om groente en fruit te verkopen. Deze verkoop gebeurde namelijk zonder vergunning. 
De man maakte het echter nog bonter. Naast de illegale verkoop van groente en fruit, konden klanten van Jixiang Car Wash ook bonnenboekjes voor illegale nummerverkoop bij deze ondernemer aanschaffen. Toen de Inspectie lucht kreeg van deze zaken en de eigenaar met hun bevindingen confronteerde, ontkende hij in eerste instantie laat Curacao.nu weten.

Na het bezoek van de Inspectie werd het pand gesloten, omdat de carwash-ondernemer niet over de gewenste vergunningen beschikte. Saillant detail is dat Jixiang Car Wash ook niet over de juiste vergunning beschikte om auto’s te wassen. Als alle vergunningen op orde zijn mag de onderneming weer geopend worden. Tot die tijd is de carwash gedwongen gesloten.

]]>
https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/03/curacaose-carwash-verkoopt-illegaal-groente-en-fruit/feed/ 0
Video: twee meiden lopen door carwash https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/06/03/video-twee-meiden-lopen-door-carwash/ https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/06/03/video-twee-meiden-lopen-door-carwash/#respond Wed, 03 Jun 2020 03:43:07 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=61266 Was het uit verveling of een verloren weddenschap? Het antwoord wordt niet gegeven in deze video waarin twee meisjes uit hun auto stappen en door de carwash lopen. Inmiddels is deze clip op TikTok viral gegaan.
In het filmpje is te zien hoe de dames uit hun wagen stappen en ‘getrakteerd’ worden op waterstromen die onder hoge druk op de auto gespoten worden. Een behoorlijk pijnlijke exercitie blijkt uit de beelden. Vervolgens wordt het duo bedolven onder een dikke laag schuim. Een dame kan het niet meer aan en klimt op het dak van haar wagen om aan de rest van het wasprogramma te ontsnappen. De bizarre clip is hieronder te bekijken.

@madisonmorosky

This shit hurt 😂 #fyp #foru #carwash #gotthisforyou #friends #stupid #boredathome

♬ My First Kiss – 3Oh3 feat. Kesha


]]>
https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/06/03/video-twee-meiden-lopen-door-carwash/feed/ 0
Hoe ziet de 1,5-metersamenleving eruit in de carwash? https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/02/hoe-ziet-de-15-metersamenleving-eruit-in-de-carwash/ https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/02/hoe-ziet-de-15-metersamenleving-eruit-in-de-carwash/#respond Tue, 02 Jun 2020 08:24:26 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=61245 De 1,5-metersamenleving heeft ook gevolgen voor carwash-ondernemers en dat resulteert in een aantal aanpassingen. Afstand houden is het sleutelwoord. De Loogman Groep is hier al ver mee. Betalen gebeurt op afstand, in de wachtruimte moet gepaste afstand worden gehouden en de belastbaarheid van het personeel wordt scherper in het oog gehouden. Marketeer Justin Huymans legt uit hoe de carwash van de toekomst eruit ziet.
Afstand bewaren is het sleutelwoord. Minimaal anderhalve meter. “We denken hard na over de 1,5-metersamenleving. De wasstraat is er al op ingericht”, zegt Huymans. “Het stofzuigplein is om en om beschikbaar. Zo weten we zeker dat er voldoende afstand is tussen klanten. Betalen gebeurt op afstand en onze medewerkers gebruiken standaard handschoenen.”

Op het stofzuigplein krijgen klanten gratis handschoenen. “De handdoekjes die wij ter beschikking stellen, kunnen ze zelf inleveren bij ons. Sinds 11 mei is de binnenreiniging weer open in Amsterdam en Aalsmeer. We hebben deze dienstverlening op eigen initiatief gesloten om de veiligheid van klanten en medewerkers na de corona-uitbraak te waarborgen.”

Mondkapjes

Tijdens de sluiting van de binnenreiniging is lang nagedacht over hoe de Loogman Groep deze service op een verantwoorde manier kon herintroduceren. “De afdeling research & development heeft samengezeten met de regiomanager, een hygiëne-expert en de bedrijfsarts. Steeds meer klanten vroegen om deze dienstverlening en we merkten dat onze teams stonden te popelen om weer aan de slag te gaan”, verduidelijkt Huymans. Dat kan nu weer.

Sinds de heropening van de binnenreiniging geldt een aantal afspraken. “Onze medewerkers wisselen elkaar af en moeten volledig klachtenvrij zijn. Elke auto wordt met ontsmettingsmiddel behandeld. Niet alleen onze mensen moeten rekening houden met de veranderingen in de maatschappij”, zegt de marketeer.

Verantwoordelijkheid

Ook bezoekers van de carwash wordt gevraagd hun verantwoordelijkheid te nemen. “We vragen onze klanten ook om iets meer te doen, zoals het zelf opruimen van grofvuil en het laten zitten van kinderstoeltjes. Klanten worden vervolgens naar een wachtruimte begeleid waar men anderhalve meter afstand moet bewaren van andere bezoekers. Het is een kwestie van wennen. Inmiddels hebben we protocollen opgesteld om aan de eisen van de 1,5-meter-maatschappij te voldoen.”

Het is heel belangrijk dat klanten afstand houden. Volgens Huymans gaat dat al heel goed in de wasgelegenheden van de Loogman Groep: “In de praktijk blijkt dit al heel goed te gaan. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, hangen we posters op waarin we klanten vragen voldoende afstand te houden.”

]]>
https://www.carwashpro.nl/dossier-corona/2020/06/02/hoe-ziet-de-15-metersamenleving-eruit-in-de-carwash/feed/ 0
Fotoreportage: Mesa Coatings pakte vloer Duitse City Wash aan https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/06/02/fotoreportage-mesa-coatings-pakte-vloer-duitse-city-wash-aan/ https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/06/02/fotoreportage-mesa-coatings-pakte-vloer-duitse-city-wash-aan/#respond Tue, 02 Jun 2020 08:15:23 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=61250 De hal van het Duitse City Wash is door Mesa Coatings van een nieuwe vloer voorzien. Het project besloeg een vloeroppervlak van 210 vierkante meter en een lintlengte van 80 meter. De vloer van de voorwas is antislip gemaakt.
Voordat de werkzaamheden van start konden gaan, werd de hal compleet leeg gemaakt. De machines van de carwash uit Bremerhaven werden eruit gehaald, zodat het team van Mesa Coatings aan de slag kon. De ondergrond werd eerst geschuurd door Straalbedrijf Arts, waarna de oneffenheden zijn opgevuld met mortel. Vervolgens werd het Mesa Fast systeem ingezet. In deze fotoreportage is het resultaat van de werkzaamheden te zien.]]>
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2020/06/02/fotoreportage-mesa-coatings-pakte-vloer-duitse-city-wash-aan/feed/ 0
Video: man beleeft jongensdroom door met open dakraam door wasstraat te gaan https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/05/29/video-man-beleeft-jongensdroom-door-met-open-dakraam-door-wasstraat-te-gaan/ https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/05/29/video-man-beleeft-jongensdroom-door-met-open-dakraam-door-wasstraat-te-gaan/#respond Fri, 29 May 2020 05:09:42 +0000 https://www.carwashpro.nl/?p=61211 Waarom de man in deze video besloot om met zijn dak open door de carwash te gaan, blijft ietwat vaag. Terwijl liters water het interieur van het voertuig verwoesten, legt de chauffeur alles vast op camera. Het heeft in een opmerkelijke film geresulteerd.
De film begint met de quote: “Dit is een krankzinnig idee, maar ik wilde altijd al met open dak door de wasstraat. Hier gaan we.” Vervolgens gaat het dakraam open en ervaart de bestuurder de sensatie van koud water en een roterende wasborstel. Schaterlachend heeft deze man vervolgens zijn escapades gedeeld via social media. Onder meer de Daily Mail pikte de vreemde video op.

Man goes through car wash with sun roof open

'I've always wanted to go through a car wash with my sun roof open' 🤦😭via Jukin Media

Posted by Daily Mail Video on Wednesday, 13 May 2020

]]>
https://www.carwashpro.nl/algemeen/2020/05/29/video-man-beleeft-jongensdroom-door-met-open-dakraam-door-wasstraat-te-gaan/feed/ 0