De Tankstation & Carwash Vakbeurs zit er weer op. Het belangrijkste aspect van deze editie was misschien wel dat mensen elkaar weer in het echt konden ontmoeten. In veel stands was dan ook ruimte gemaakt voor een goed gesprek met daarbij een vers gezet bakkie koffie, zoals bijvoorbeeld bij TSG en Christ. Ook werd veel gedemonstreerd en was er veel te proeven: van schuimlansen, rollovers en betaalsystemen tot skyr, hete tosti’s en gekookte eitjes. Lees het verslag hier

Op de beursvloer van de Tankstation & Carwash Vakbeurs ruikt het naar koffie, versgebakken broodjes en frisse carwashchemie. Bekijk hier een sfeerimpressie van de eerste beursdag.

De definitieve plattegrond van de Tankstation & Carwash Vakbeurs is bekend. We zien je graag volgende week!  Registreer je snel, dan kan je straks bij Expo Houten (na de coronacheck) snel naar binnen. 

Bij het Esso-tankstation De Boezem in Lekkerkerk zijn eind oktober drie nieuwe wasboxen geopend. Het station had al een rollover. Voor de komst van de boxen is het hele terrein opnieuw ingericht. Lees het artikel met Arie Verwoerd hier. 

Frank Souer neemt de ontwikkelingen van Christ onder de loep en blikt vooruit op wat we de komende tijd van de autowasfabrikant kunnen verwachten. Het belangrijkst speerpunt is de techniek, zegt de managing director van Christ in Nederland. Lees hier het hele artikel. 

Het regenwater wordt opgevangen, er liggen zonnepanelen op het dak en de chemie is milieuvriendelijk. Carwash ’t Vosje zet zwaar in op duurzaamheid. De onderneming werd recent onderscheiden met een duurzaamheidsprijs, de Groene Pluim. CarwashProTV ging langs om te zien waar de winst in zit. Lees hier het artikel en bekijk de video.