carwash

Bejaarde vrouw raakt bekneld in carwash

In de Duitse plaats Arzberg is onlangs een 82-jarige vrouw bekneld geraakt in de carwash. De brandweer en politie moesten beide uitrukken om de vrouw uit haar benarde positie te verwijderen. Ze werd vervolgens voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De vrouw was eind januari nietsvermoedend de roll-over ingereden en uit haar auto gestapt. Echter was ze vergeten het portier van het voertuig dicht te doen. Daar kwam ze te laat achter. Het wasprogramma was namelijk al begonnen toen ze zag dat de autodeur niet dicht was. Zonder op de stopknop te drukken, besloot ze om het portier alsnog te gaan sluiten.

Noodstop

Dit resulteerde in een benarde situatie waarbij de vrouw bekneld raakte tussen de wasinstallatie en haar auto. Een andere bezoeker van de carwash reageerde alert en greep snel in door op de noodstop van de wasinstallatie te drukken. Na het incident in Arzberg, in het oosten van Duitsland, klaagde de vrouw over pijn. Ze is daarom naar het ziekenhuis gebracht.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bejaarde vrouw raakt bekneld in carwash | CarwashPro
carwash

Bejaarde vrouw raakt bekneld in carwash

In de Duitse plaats Arzberg is onlangs een 82-jarige vrouw bekneld geraakt in de carwash. De brandweer en politie moesten beide uitrukken om de vrouw uit haar benarde positie te verwijderen. Ze werd vervolgens voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De vrouw was eind januari nietsvermoedend de roll-over ingereden en uit haar auto gestapt. Echter was ze vergeten het portier van het voertuig dicht te doen. Daar kwam ze te laat achter. Het wasprogramma was namelijk al begonnen toen ze zag dat de autodeur niet dicht was. Zonder op de stopknop te drukken, besloot ze om het portier alsnog te gaan sluiten.

Noodstop

Dit resulteerde in een benarde situatie waarbij de vrouw bekneld raakte tussen de wasinstallatie en haar auto. Een andere bezoeker van de carwash reageerde alert en greep snel in door op de noodstop van de wasinstallatie te drukken. Na het incident in Arzberg, in het oosten van Duitsland, klaagde de vrouw over pijn. Ze is daarom naar het ziekenhuis gebracht.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.