Anac Breda

ANAC breidt filiaal in Breda fors uit

ANAC breidt het filiaal in Breda uit met onder andere een interieurbaan. Naast veel extra stofzuigerplaatsen wordt momenteel hard gewerkt om een extra verdieping op het pand te plaatsen. ANAC laat weten dat het de bedoeling is om daar een overdekt stofzuigplein te realiseren voor gebruikers van de wasstraat. Het eerste gedeelte van de flinke verbouwing dient nog vóór de bouwvak klaar te zijn.

De dubbele wasstraat die het filiaal heeft, blijft in de huidige vorm behouden. De interieurbaan wordt de grootste nieuwe eye-catcher. Met de toevoeging van de binnenband, is ANAC de eerste in Breda met het concept van een dergelijke binnenreiniging van de auto. De interieurbaan zou rond oktober opgeleverd moeten worden, enkele maanden na de nieuwe bovenverdieping. Als laatst moeten de nieuwe wasboxen geopend worden en het stofzuigerplein dat buiten gemaakt wordt, speciaal voor gebruikers van de wasboxen.

Speciaal voor de verbouwing van het filiaal in Breda werden enkele kortingsacties gehouden. Het bedrijf laat weten om haar best te doen de wasser zo onverstoorbaar mogelijk de auto te laten wassen. Ondanks de flinke verbouwing lukt dit volgens hen aardig en blijven klanten naar de wasstraat komen.

ANAC

ANAC is met meerdere filialen en bedrijven in verschillende sectoren in Nederland geen kleine onderneming. In Nederland heeft het bedrijf van de gebroeders Peters tien wasstraten. In België waar het bedrijf ook actief is heeft de onderneming drie wasstraten. Naast de wasgelegenheden zijn de Gelderlanders ook actief in de tankstationsector met twee locaties in Arnhem en Nijmegen. In 2015 vierde het bedrijf haar 75ste verjaardag.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van CarwashPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANAC breidt filiaal in Breda fors uit | CarwashPro
Anac Breda

ANAC breidt filiaal in Breda fors uit