Beurs

Carwashwereld ruim vertegenwoordigd op Tankstation Vakbeurs 2017

De Tankstation Vakbeurs 2017 krijgt een groot carwashgedeelte. Na eerdere edities, waarbij de autowassector minder groot vertegenwoordigd was, is het dit jaar anders. Niet alleen wordt een extra hal betrokken bij de beurs, bijna alle grote partijen op carwashgebied zijn vertegenwoordigd. Speciaal voor ondernemers uit de wasbranche wordt een apart workshopprogramma voorbereid. 

De beurs vindt dit jaar plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten. Uiteraard zijn de meeste partners van CarwashPro vertegenwoordigd met een stand. Eenzet Carwash, Christ, Washtec en Dibo, hebben inmiddels bevestigd. Ook voor het tankstation gedeelte is veel interesse, partijen BP en Total zullen voor het eerst deelnemen aan de beurs. Daarnaast wordt hard gewerkt aan de opzet voor de eerste editie van de carwashbranche gerelateerde workshops en de speciale CarwashPro Expo Tour.

Carwashstands

Meerdere standhouders uit de branche hebben al laten weten groot uit te willen pakken. Zo zijn er enkele exposanten die machines willen tentoonstellen op hun stand. Mede daardoor zien we dat de oppervlakte van de stands die worden afgenomen, erg groot is. Dat is ook een belangrijke reden dat de beurs van één naar twee hallen in de Expo Houten is gegaan. Onder de exposanten bevinden zich behalve de meeste partners ook bedrijven als Kärcher, Dr Stöcker, Clean Panel en SloanLed.

Kijk voor meer informatie over de beurs op www.tankstationvakbeurs.nl

De beurs is gratis te bezoeken voor uitbaters en managers van wasgelegenheden en tankstations. Registreer je via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Registreren

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwashwereld ruim vertegenwoordigd op Tankstation Vakbeurs 2017 | CarwashPro