beurs

Inschrijving Carwash discussieforum op Tankstation Vakbeurs geopend

De belangrijke trends, de toekomst en hoe op dit alles in te spelen. Deze en nog veel meer onderwerpen worden besproken tijdens het discussieforum, dit jaar voor het eerst op de Tankstationvakbeurs. Deelnemers kunnen meedoen aan de interactieve sessie waarin actieve deelname van het publiek gewaardeerd wordt. Tevens is er een speciale CarwashPro Expo Tour, zijn er verschillende workshops en is er een uitgebreid aanbod van carwash-exposanten. Schrijf je daarom nu in voor de Tankstation Vakbeurs 2017 op dinsdag 14 november in Expo Houten.

Tijdens het discussieforum gaan onder meer Peter van der Veen van Washtec, Ton Janssen van EenzetCarwash, zelfstandig ondernemer Erik Lagendijk en diverse andere prominenten uit de Nederlandse en Belgische autowasbranche in discussie met elkaar en met de zaal. Ook zijn er veel andere activiteiten voor carwash-ondernemers.

Registreren

We nodigen je van harte uit om ook deel te nemen aan dit jaarlijkse evenement voor de carwash- en tankstationbranche te komen. Registreer je nu voor toegang tot Tankstation Vakbeurs met Carwash Expo op dinsdag 14 november 2017 in Expo Houten en gratis deelname aan het discussieforum en andere carwashactiviteiten.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Inschrijving Carwash discussieforum op Tankstation Vakbeurs geopend | CarwashPro
beurs

Inschrijving Carwash discussieforum op Tankstation Vakbeurs geopend

De belangrijke trends, de toekomst en hoe op dit alles in te spelen. Deze en nog veel meer onderwerpen worden besproken tijdens het discussieforum, dit jaar voor het eerst op de Tankstationvakbeurs. Deelnemers kunnen meedoen aan de interactieve sessie waarin actieve deelname van het publiek gewaardeerd wordt. Tevens is er een speciale CarwashPro Expo Tour, zijn er verschillende workshops en is er een uitgebreid aanbod van carwash-exposanten. Schrijf je daarom nu in voor de Tankstation Vakbeurs 2017 op dinsdag 14 november in Expo Houten.

Tijdens het discussieforum gaan onder meer Peter van der Veen van Washtec, Ton Janssen van EenzetCarwash, zelfstandig ondernemer Erik Lagendijk en diverse andere prominenten uit de Nederlandse en Belgische autowasbranche in discussie met elkaar en met de zaal. Ook zijn er veel andere activiteiten voor carwash-ondernemers.

Registreren

We nodigen je van harte uit om ook deel te nemen aan dit jaarlijkse evenement voor de carwash- en tankstationbranche te komen. Registreer je nu voor toegang tot Tankstation Vakbeurs met Carwash Expo op dinsdag 14 november 2017 in Expo Houten en gratis deelname aan het discussieforum en andere carwashactiviteiten.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.