Tankstation Vakbeurs

Eerste beelden Tankstation Vakbeurs 2017

De Tankstation Vakbeurs gaat morgen van start. Momenteel werken de tientallen standhouders hard om alles piekfijn in orde te hebben wanneer de deuren van de Expo Houten morgen om half tien openen voor bezoekers. CarwashPro maakte alvast een rondje over de beurs vloer en laat hieronder alvast de eerste beelden zien. 

Zoals te zien is zijn standhouders nog druk bezig, er wordt gezaagd, gesloopt en geschilderd. We focuste ons op het carwash-gedeelte van de beurs, dit jaar groter dan ooit. Nagenoeg alle grote fabrikanten presenteren hun vernieuwingen op het wasgebied. Eén van de grootste happenings dit jaar is het speciale het carwash discussieforum. Prominenten uit de branche zijn hier aanwezig om samen met elkaar en het publiek te discussiëren over de toekomst van de carwash-branche in de Benelux.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste beelden Tankstation Vakbeurs 2017 | CarwashPro
Tankstation Vakbeurs

Eerste beelden Tankstation Vakbeurs 2017

De Tankstation Vakbeurs gaat morgen van start. Momenteel werken de tientallen standhouders hard om alles piekfijn in orde te hebben wanneer de deuren van de Expo Houten morgen om half tien openen voor bezoekers. CarwashPro maakte alvast een rondje over de beurs vloer en laat hieronder alvast de eerste beelden zien. 

Zoals te zien is zijn standhouders nog druk bezig, er wordt gezaagd, gesloopt en geschilderd. We focuste ons op het carwash-gedeelte van de beurs, dit jaar groter dan ooit. Nagenoeg alle grote fabrikanten presenteren hun vernieuwingen op het wasgebied. Eén van de grootste happenings dit jaar is het speciale het carwash discussieforum. Prominenten uit de branche zijn hier aanwezig om samen met elkaar en het publiek te discussiëren over de toekomst van de carwash-branche in de Benelux.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.