Zips Car Wash, carwash, wasstraat

Zips Car Wash gaat naar meer dan honderd waslocaties

Zips Car Wash heeft afgelopen week het bedrijf Jett Express met locaties in de regio van Dallas overgenomen. Hierdoor heeft het maar liefst negen nieuwe wasgelegenheden aan de portefeuille kunnen toevoegen, waardoor de teller inmiddels op 108 staat. Door de overname behoort het bedrijf nu tot een select clubje op de wereld dat meer dan honderd wasgelegenheden heeft. 

Door de overname is het bedrijf voor het eerst ook te vinden in de regio van Dallas. De directeur van het bedrijf is enorm blij om de honderd gepasseerd te zijn. Daarnaast ziet hij het vestigen in de regio Dalles als een nieuw avontuur en een uitdaging om ook daar te gaan groeien. De aankomende periode worden de overgenomen bedrijven stukje voor stukje omgetoverd in Zips Car Wash-bedrijven met de uniforme uitstraling.

Groei

In 2017 groeide het bedrijf enorm hard en kwamen er bijna vijftig waslocaties van het merk bij. De voormalig eigenaar van Jett Express is blij dat de filialen naar Zips zijn gegaan. Vooral de professionaliteit en de goede en gedegen organisatie waren voor hem de doorslaggevende factor om aan de grote speler te verkopen. Ondanks de grootte blijft volgens hem het contact toch altijd persoonlijk en vriendelijk.

Lees ook: Guinness Book of World Records: Langste wasstraat staat in Texas

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zips Car Wash gaat naar meer dan honderd waslocaties | CarwashPro
Zips Car Wash, carwash, wasstraat

Zips Car Wash gaat naar meer dan honderd waslocaties

Zips Car Wash heeft afgelopen week het bedrijf Jett Express met locaties in de regio van Dallas overgenomen. Hierdoor heeft het maar liefst negen nieuwe wasgelegenheden aan de portefeuille kunnen toevoegen, waardoor de teller inmiddels op 108 staat. Door de overname behoort het bedrijf nu tot een select clubje op de wereld dat meer dan honderd wasgelegenheden heeft. 

Door de overname is het bedrijf voor het eerst ook te vinden in de regio van Dallas. De directeur van het bedrijf is enorm blij om de honderd gepasseerd te zijn. Daarnaast ziet hij het vestigen in de regio Dalles als een nieuw avontuur en een uitdaging om ook daar te gaan groeien. De aankomende periode worden de overgenomen bedrijven stukje voor stukje omgetoverd in Zips Car Wash-bedrijven met de uniforme uitstraling.

Groei

In 2017 groeide het bedrijf enorm hard en kwamen er bijna vijftig waslocaties van het merk bij. De voormalig eigenaar van Jett Express is blij dat de filialen naar Zips zijn gegaan. Vooral de professionaliteit en de goede en gedegen organisatie waren voor hem de doorslaggevende factor om aan de grote speler te verkopen. Ondanks de grootte blijft volgens hem het contact toch altijd persoonlijk en vriendelijk.

Lees ook: Guinness Book of World Records: Langste wasstraat staat in Texas

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.