WashTec wint prijs tijdens ‘Fabriek van het jaar’ verkiezingen

Carwashfabrikant WashTec heeft een award gewonnen tijdens de ‘Fabriek van het Jaar’ verkiezing. Het bedrijf kwam als beste uit de bus in de categorie ‘uitstekende terreinontwikkeling’. Handelskrant ‘Produktion’ en het management consulting bedrijf A.T. Kearney kozen uiteindelijk WashTec als winnaar in de desbetreffende categorie.

De verkiezingen zijn in 1992 geïntroduceerd en richten zich op de industriële sector in Duitsland en Europa. Een panel van juryleden van A.T. Kearney kwam tot de conclusie dat WashTec een overtuigende prestatie levert op het gebied van waardecreatie, kostenefficiëntie en flexibiliteit. Daarnaast was de jury onder de indruk van de resultaten die worden behaald en de duidelijke doelstellingen die gesteld zijn voor de aankomende jaren. Wat het bedrijf ook naar de prijs hielp was het managementteam en de duidelijke missie van het bedrijf.

Toekomst

Jörg Mielke, fabrieksmanager in Augsburg is blij met de prijs. “Deze is voor alle werknemers als een bevestiging over wat de afgelopen jaren is bereikt.” In 2015 werd het voor het bedrijf duidelijk dat sommige processen geoptimaliseerd moesten worden met het oog op de uitdagingen die de huidige en toekomstige bestelsituatie met zich meebrengt. “Door enkele investeringen die we hebben gedaan, onder andere in een systeem dat de voorraden in de gaten houdt, kunnen we snel inspringen op de vraag van onze klanten.” Volgens Mielke heeft het continue verbeteren van de producten en het steeds maar weer reflecteren op de huidige producten ervoor gezorgd dat men vertrouwen heeft in het Duitse bedrijf. De fabriek in Augsburg heeft 50 procent meer geproduceerd over de afgelopen drie jaar.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec wint prijs tijdens ‘Fabriek van het jaar’ verkiezingen | CarwashPro

WashTec wint prijs tijdens ‘Fabriek van het jaar’ verkiezingen

Carwashfabrikant WashTec heeft een award gewonnen tijdens de ‘Fabriek van het Jaar’ verkiezing. Het bedrijf kwam als beste uit de bus in de categorie ‘uitstekende terreinontwikkeling’. Handelskrant ‘Produktion’ en het management consulting bedrijf A.T. Kearney kozen uiteindelijk WashTec als winnaar in de desbetreffende categorie.

De verkiezingen zijn in 1992 geïntroduceerd en richten zich op de industriële sector in Duitsland en Europa. Een panel van juryleden van A.T. Kearney kwam tot de conclusie dat WashTec een overtuigende prestatie levert op het gebied van waardecreatie, kostenefficiëntie en flexibiliteit. Daarnaast was de jury onder de indruk van de resultaten die worden behaald en de duidelijke doelstellingen die gesteld zijn voor de aankomende jaren. Wat het bedrijf ook naar de prijs hielp was het managementteam en de duidelijke missie van het bedrijf.

Toekomst

Jörg Mielke, fabrieksmanager in Augsburg is blij met de prijs. “Deze is voor alle werknemers als een bevestiging over wat de afgelopen jaren is bereikt.” In 2015 werd het voor het bedrijf duidelijk dat sommige processen geoptimaliseerd moesten worden met het oog op de uitdagingen die de huidige en toekomstige bestelsituatie met zich meebrengt. “Door enkele investeringen die we hebben gedaan, onder andere in een systeem dat de voorraden in de gaten houdt, kunnen we snel inspringen op de vraag van onze klanten.” Volgens Mielke heeft het continue verbeteren van de producten en het steeds maar weer reflecteren op de huidige producten ervoor gezorgd dat men vertrouwen heeft in het Duitse bedrijf. De fabriek in Augsburg heeft 50 procent meer geproduceerd over de afgelopen drie jaar.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.