Washtec, roll-over

Washtec gaat stap verder als partner van Uniti Expo

De Duitse carwashfabrikant Washtec gaat groot uitpakken op de derde editie van de Duitse Uniti Expo die van 15 tot en met 17 mei gehouden wordt in Stuttgart. De leverancier van carwashmachines is van plan om een stand vol innovaties te presenteren aan de professionele bezoekers van de beurs. 

Deze derde editie van de Uniti Expo gaat de Duitse carwashfabrikant verder dan alleen het presenteren van innovaties op een stand. Als partner van de beurs zullen verschillende presentaties worden gegeven, daarnaast showt Washtec verschillende case studies. Bezoekers krijgen alle nieuwe producten te zien die met het wassen van voertuigen te maken hebben. Washtec presenteert vanaf Stand H20 roll-overs, wasboxen, tunnelsystemen en nieuwe producten van Chemielijn AUWA.

Grootste fabrikant

Het hoofdkantoor en de fabriek van de Duitse Washtec Group zijn gevestigd nabij de stad Augsburg. Het is met 1800 werknemers het grootste carwashbedrijf op de wereld. In alle belangrijke Europese landen is het merk actief, net als in de Verenigde Staten, Canada, China en Australië. In totaal is Washtec in zeventig verschillende landen actief met onafhankelijke verkooppartners. CarwashPro is samen met zustersite TankPro ook aanwezig met een eigen stand op de Uniti Expo.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Washtec gaat stap verder als partner van Uniti Expo | CarwashPro
Washtec, roll-over

Washtec gaat stap verder als partner van Uniti Expo

De Duitse carwashfabrikant Washtec gaat groot uitpakken op de derde editie van de Duitse Uniti Expo die van 15 tot en met 17 mei gehouden wordt in Stuttgart. De leverancier van carwashmachines is van plan om een stand vol innovaties te presenteren aan de professionele bezoekers van de beurs. 

Deze derde editie van de Uniti Expo gaat de Duitse carwashfabrikant verder dan alleen het presenteren van innovaties op een stand. Als partner van de beurs zullen verschillende presentaties worden gegeven, daarnaast showt Washtec verschillende case studies. Bezoekers krijgen alle nieuwe producten te zien die met het wassen van voertuigen te maken hebben. Washtec presenteert vanaf Stand H20 roll-overs, wasboxen, tunnelsystemen en nieuwe producten van Chemielijn AUWA.

Grootste fabrikant

Het hoofdkantoor en de fabriek van de Duitse Washtec Group zijn gevestigd nabij de stad Augsburg. Het is met 1800 werknemers het grootste carwashbedrijf op de wereld. In alle belangrijke Europese landen is het merk actief, net als in de Verenigde Staten, Canada, China en Australië. In totaal is Washtec in zeventig verschillende landen actief met onafhankelijke verkooppartners. CarwashPro is samen met zustersite TankPro ook aanwezig met een eigen stand op de Uniti Expo.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.