camaro, Las Vegas, Wow Carwash

Fotoalbum: Op bezoek bij WoW Carwash in Las Vegas

De wasgelegenheden in Las Vegas werden tijdens The Carwash Show overrompeld door medewerkers en ondernemers van wasstraten overal ter wereld. Ook CarwashPro maakte van de gelegenheid gebruik om enkele carwashes te bezoeken. Voor een groot artikel bezochten we WoW Carwash, een wasgelegenheid die volgens velen de mooiste van Vegas is. 

Geheel in stijl bezochten we met onze gehuurde Chevrolet Camaro de bijna 50 meter lange express-wasstraat van ondernemer Scott Wainwright. In de nabije toekomst wil hij met zijn merk de carwashmarkt in Las Vegas veroveren. Zijn wasstraat bestaat voor het grootste gedeelte uit onderdelen van de Amerikaanse fabrikant MacNeil. De ondernemer upgrade zijn wasgelegenheid regelmatig met onderdelen van andere fabrikanten. “Op de beurs heb ik mooie onderdelen gezien bij fabrikanten Belanger en Sonny’s. Van die laatste staan al enkele portalen in deze wasstraat.”

Express-wasstraat

Wat de wasstraat ook speciaal maakt is het formaat. Op een enorm terrein van zo’n 4000 vierkante meter zijn drie stroken om de carwash in te rijden. “De meest rechtse strook is voor onze abonnementhouders, als ze bij de slagboom komen opent deze automatisch. Een scanner leest de sticker op het raam waardoor ze voorrang krijgen bij het betreden van de wasstraat.” Het klinkt vooral handig, maar zorgt volgens de ondernemer soms ook voor een flinke tijdsbesparing. Soms worden volgens hem in het weekend wel duizend auto’s gewassen op een dag. “Dan staan mensen echt drie rijen dik te wachten om de auto te wassen.”

Wat verder opvalt is het grote aantal stofzuigplaatsen. Deze zijn altijd gratis te gebruiken, ook als de auto niet wordt gewassen. “Hier trekken we klanten mee, want als de auto dan wel een keer gewassen moet worden, zijn mensen eerder geneigd om dat ook gelijk hier te doen.” Een medewerkster helpt ons de auto goed te positioneren in de wasstraat. Vervolgens gaan alle toeters en bellen aan. Een gekleurd schuim zorgt voor een toffe shampoo-beleving op onze auto en een andere machine zorgt ervoor dat de banden weer echt zwart zijn. Als nieuw verlaat onze Camaro de wasstraat:

Lees ook: WoW Carwash verovert de markt met lange express-wasstraten

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoalbum: Op bezoek bij WoW Carwash in Las Vegas | CarwashPro
camaro, Las Vegas, Wow Carwash

Fotoalbum: Op bezoek bij WoW Carwash in Las Vegas

De wasgelegenheden in Las Vegas werden tijdens The Carwash Show overrompeld door medewerkers en ondernemers van wasstraten overal ter wereld. Ook CarwashPro maakte van de gelegenheid gebruik om enkele carwashes te bezoeken. Voor een groot artikel bezochten we WoW Carwash, een wasgelegenheid die volgens velen de mooiste van Vegas is. 

Geheel in stijl bezochten we met onze gehuurde Chevrolet Camaro de bijna 50 meter lange express-wasstraat van ondernemer Scott Wainwright. In de nabije toekomst wil hij met zijn merk de carwashmarkt in Las Vegas veroveren. Zijn wasstraat bestaat voor het grootste gedeelte uit onderdelen van de Amerikaanse fabrikant MacNeil. De ondernemer upgrade zijn wasgelegenheid regelmatig met onderdelen van andere fabrikanten. “Op de beurs heb ik mooie onderdelen gezien bij fabrikanten Belanger en Sonny’s. Van die laatste staan al enkele portalen in deze wasstraat.”

Express-wasstraat

Wat de wasstraat ook speciaal maakt is het formaat. Op een enorm terrein van zo’n 4000 vierkante meter zijn drie stroken om de carwash in te rijden. “De meest rechtse strook is voor onze abonnementhouders, als ze bij de slagboom komen opent deze automatisch. Een scanner leest de sticker op het raam waardoor ze voorrang krijgen bij het betreden van de wasstraat.” Het klinkt vooral handig, maar zorgt volgens de ondernemer soms ook voor een flinke tijdsbesparing. Soms worden volgens hem in het weekend wel duizend auto’s gewassen op een dag. “Dan staan mensen echt drie rijen dik te wachten om de auto te wassen.”

Wat verder opvalt is het grote aantal stofzuigplaatsen. Deze zijn altijd gratis te gebruiken, ook als de auto niet wordt gewassen. “Hier trekken we klanten mee, want als de auto dan wel een keer gewassen moet worden, zijn mensen eerder geneigd om dat ook gelijk hier te doen.” Een medewerkster helpt ons de auto goed te positioneren in de wasstraat. Vervolgens gaan alle toeters en bellen aan. Een gekleurd schuim zorgt voor een toffe shampoo-beleving op onze auto en een andere machine zorgt ervoor dat de banden weer echt zwart zijn. Als nieuw verlaat onze Camaro de wasstraat:

Lees ook: WoW Carwash verovert de markt met lange express-wasstraten

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.