Christ, wasbox, carwash

Christ pakt uit op Uniti en presenteert met WashVegas wasbox 2.0

Carwashfabrikant Christ gaat flink uitpakken op de Uniti expo volgende week in Stuttgart. De leverancier is van plan om onder hun motto ‘more than carwash’ meer innovaties dan ooit tevoren te presenteren.  Op de enorme stand zullen alle nieuwe roll-over modellen aanwezig zijn. Een nieuw wasboxen concept genaamd WashVegas zal worden gelanceerd en het topmodel roll-over, Aquatus Prime zal goed te zien zijn. 

Volgens Frank Souer die het merk in Nederland vertegenwoordigt belooft het een indrukwekkende stand te worden. “We introduceren een volledig nieuw concept voor wasboxen, WashVegas genaamd. Dit wordt echt wasbox 2.0 met alle toeters en bellen erop.” Nu er steeds meer verschillende lansen in de wasbox verschijnen voor alle verschillende opties, maakt WashVegas het verschil voor de wasser duidelijk. “Bij iedere lans hebben we een verschillend lampje dat weer correspondeert met de kleur van de lampen in de wasbox zelf”, zegt hij. (Zie hoofdfoto)

EVO wasstraat

Naast de nieuwe wasboxen komt het merk ook met een nieuwe stofzuiger unit. De Christ Wash App zal ook gepresenteerd worden en er komt een volledige EVO wasstraat te staan. “Deze wasstraat is nu zo’n twee jaar op de markt en is nog steeds de top. We hebben er nu ongeveer vijf geplaatst en nog enkele in bestelling staan. Op de beurs staat een volledige machine opgebouwd met enkele nieuwe toevoegingen.”

Een machine die het in Nederland minder goed doet dan de hightech wasstraat is de nieuwe Aquatus Prime roll-over. “We hebben in België en Nederland nog geen bestellingen voor de machine.” Dat in tegenstelling tot Scandinavië. “Daar zijn al tientallen van deze roll-overs geïnstalleerd. Het probleem is dat je best wat ruimte nodig hebt om hem te plaatsen en dat de prijs echt in het hoge segment zit”, legt Souer uit. Volgende week gaan we met eigen ogen bekijken wat Christ nog meer in petto heeft op de grote stand in Hal 1 op de Uniti.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ pakt uit op Uniti en presenteert met WashVegas wasbox 2.0 | CarwashPro
Christ, wasbox, carwash

Christ pakt uit op Uniti en presenteert met WashVegas wasbox 2.0

Carwashfabrikant Christ gaat flink uitpakken op de Uniti expo volgende week in Stuttgart. De leverancier is van plan om onder hun motto ‘more than carwash’ meer innovaties dan ooit tevoren te presenteren.  Op de enorme stand zullen alle nieuwe roll-over modellen aanwezig zijn. Een nieuw wasboxen concept genaamd WashVegas zal worden gelanceerd en het topmodel roll-over, Aquatus Prime zal goed te zien zijn. 

Volgens Frank Souer die het merk in Nederland vertegenwoordigt belooft het een indrukwekkende stand te worden. “We introduceren een volledig nieuw concept voor wasboxen, WashVegas genaamd. Dit wordt echt wasbox 2.0 met alle toeters en bellen erop.” Nu er steeds meer verschillende lansen in de wasbox verschijnen voor alle verschillende opties, maakt WashVegas het verschil voor de wasser duidelijk. “Bij iedere lans hebben we een verschillend lampje dat weer correspondeert met de kleur van de lampen in de wasbox zelf”, zegt hij. (Zie hoofdfoto)

EVO wasstraat

Naast de nieuwe wasboxen komt het merk ook met een nieuwe stofzuiger unit. De Christ Wash App zal ook gepresenteerd worden en er komt een volledige EVO wasstraat te staan. “Deze wasstraat is nu zo’n twee jaar op de markt en is nog steeds de top. We hebben er nu ongeveer vijf geplaatst en nog enkele in bestelling staan. Op de beurs staat een volledige machine opgebouwd met enkele nieuwe toevoegingen.”

Een machine die het in Nederland minder goed doet dan de hightech wasstraat is de nieuwe Aquatus Prime roll-over. “We hebben in België en Nederland nog geen bestellingen voor de machine.” Dat in tegenstelling tot Scandinavië. “Daar zijn al tientallen van deze roll-overs geïnstalleerd. Het probleem is dat je best wat ruimte nodig hebt om hem te plaatsen en dat de prijs echt in het hoge segment zit”, legt Souer uit. Volgende week gaan we met eigen ogen bekijken wat Christ nog meer in petto heeft op de grote stand in Hal 1 op de Uniti.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.