bovag, shell de wetering

Fotoalbum: Bovag Leden-bezoeken-ledendag

De jaarlijkse ledendag van Bovag stond dit jaar in het teken van marketing. Daarnaast was het hoogtepunt voor veel ondernemers het bezoek aan de wasstraat van Shell De Wetering vlakbij Utrecht. De invulling van de Nationale Autowasdag van 30 juni werd tijdens de bijeenkomst besproken, deze staat in het teken van het goede doel Villa Pardoes.

Speciaal voor de gelegenheid is eftelingkarakter Pardoes ondanks het hete weer aanwezig bij de presentatie van de autowasdag. De aanwezig ondernemers leggen zich allen toe op deelname op de actie. Van iedere wasbeurt wordt een euro gedoneerd aan het goede doel dat ervoor zorgt dat zieke kinderen even onbezorgd met de ouders op vakantie kunnen naar attractiepark De Efteling.

Bekijk hieronder een selectie foto’s van de dag:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoalbum: Bovag Leden-bezoeken-ledendag | CarwashPro
bovag, shell de wetering

Fotoalbum: Bovag Leden-bezoeken-ledendag

De jaarlijkse ledendag van Bovag stond dit jaar in het teken van marketing. Daarnaast was het hoogtepunt voor veel ondernemers het bezoek aan de wasstraat van Shell De Wetering vlakbij Utrecht. De invulling van de Nationale Autowasdag van 30 juni werd tijdens de bijeenkomst besproken, deze staat in het teken van het goede doel Villa Pardoes.

Speciaal voor de gelegenheid is eftelingkarakter Pardoes ondanks het hete weer aanwezig bij de presentatie van de autowasdag. De aanwezig ondernemers leggen zich allen toe op deelname op de actie. Van iedere wasbeurt wordt een euro gedoneerd aan het goede doel dat ervoor zorgt dat zieke kinderen even onbezorgd met de ouders op vakantie kunnen naar attractiepark De Efteling.

Bekijk hieronder een selectie foto’s van de dag:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.