Tankpro magazine

Volop aandacht voor carwash in Editie 3 van Tankpro Magazine

Het nieuwste nummer van TankPro Magazine is weer af. Deze week valt het bij abonnees op de mat. Het thema van deze derde editie is non-food. Wat zijn dé trends op dit gebied en hoe haal je nog meer uit je shop? Verder deden we inkopen bij ‘de grote vijf’ om te kijken welke snelwegshop de laagste prijzen biedt. Op carwashgebied zetten we de hoogtepunten van de Car Wash Show in Las Vegas op een rijtje en hebben we wasgelegenheden in Sin-city aan een test onderworpen.

Non-food producten zijn interessant, maar de ruimte in de tankshop is vaak beperkt. We namen een kijkje bij het verbouwde tankstation van Haan in Alphen aan den Rijn en de Tango-locatie langs de A9 bij Amstelveen. Wat zijn de verkooptoppers en welke artikelen kun je beter niet in de shop leggen?

Carwash in Las Vegas
TankPro Magazine ging op een heuse roadtrip door de States en onderwierp plaatselijke autowasbedrijven aan een kritische blik. Een ding is duidelijk: Amerika is een compleet andere wereld.

The Car Wash Show 2018

Een uitgebreid verslag van The Car Wash Show 2018 in Las Vegas. Eén van de grootste beurzen op het gebied van carwash. We kijken naar trends en innovaties en zien hoe Amerikaanse producenten naar de markt kijken.

Het ‘Bloemetje van de pomp’ kan veel creatiever
Hij ziet het soms met lede ogen aan: boeketten die bij tankstations buiten staan uitgestald, in weer en wind. ‘En ze zien er vaak nog allemaal hetzelfde uit ook’, zegt bloemist Eric Pannenborg. Hij vertelt in het blad hoe het beter kan.

Het beste tankstation voor de lekkere trek
Welke van de snelwegshops van de ‘grote vijf’ hanteert de laagste prijzen? TankPro Magazine ging inkopen doen voor een prijsvergelijking.

FinCo sluit een deal met Tamoil over ChangeXL
FinCo heeft onlangs de nieuwe brandstof ChangeXL op de markt gebracht. Tamoil gaat het als eerste verkopen, op al zijn onbemande stations. Maar wat is het precies?

En verder:
– E-sigaret bij de pomp, verkoophit of nu al verdampt?
– 8 dingen die je moet weten over AdBlue

Neem een abonnement op TankPro Magazine
Het magazine is een uitstekende aanvulling op het online nieuws dat wordt gebracht door de nieuwssites van CarwashPro.nl en TankPro.nl. Het biedt specials, interviews, reportages, achtergronden en analyses en heeft elke editie een hoofdthema. TankPro Magazine biedt zes keer per jaar extra verdieping voor de carwash- en petrolsector met diverse longreads. Kijk voor meer informatie en abonnementen op de speciale website van het magazine.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Volop aandacht voor carwash in Editie 3 van Tankpro Magazine | CarwashPro
Tankpro magazine

Volop aandacht voor carwash in Editie 3 van Tankpro Magazine

Het nieuwste nummer van TankPro Magazine is weer af. Deze week valt het bij abonnees op de mat. Het thema van deze derde editie is non-food. Wat zijn dé trends op dit gebied en hoe haal je nog meer uit je shop? Verder deden we inkopen bij ‘de grote vijf’ om te kijken welke snelwegshop de laagste prijzen biedt. Op carwashgebied zetten we de hoogtepunten van de Car Wash Show in Las Vegas op een rijtje en hebben we wasgelegenheden in Sin-city aan een test onderworpen.

Non-food producten zijn interessant, maar de ruimte in de tankshop is vaak beperkt. We namen een kijkje bij het verbouwde tankstation van Haan in Alphen aan den Rijn en de Tango-locatie langs de A9 bij Amstelveen. Wat zijn de verkooptoppers en welke artikelen kun je beter niet in de shop leggen?

Carwash in Las Vegas
TankPro Magazine ging op een heuse roadtrip door de States en onderwierp plaatselijke autowasbedrijven aan een kritische blik. Een ding is duidelijk: Amerika is een compleet andere wereld.

The Car Wash Show 2018

Een uitgebreid verslag van The Car Wash Show 2018 in Las Vegas. Eén van de grootste beurzen op het gebied van carwash. We kijken naar trends en innovaties en zien hoe Amerikaanse producenten naar de markt kijken.

Het ‘Bloemetje van de pomp’ kan veel creatiever
Hij ziet het soms met lede ogen aan: boeketten die bij tankstations buiten staan uitgestald, in weer en wind. ‘En ze zien er vaak nog allemaal hetzelfde uit ook’, zegt bloemist Eric Pannenborg. Hij vertelt in het blad hoe het beter kan.

Het beste tankstation voor de lekkere trek
Welke van de snelwegshops van de ‘grote vijf’ hanteert de laagste prijzen? TankPro Magazine ging inkopen doen voor een prijsvergelijking.

FinCo sluit een deal met Tamoil over ChangeXL
FinCo heeft onlangs de nieuwe brandstof ChangeXL op de markt gebracht. Tamoil gaat het als eerste verkopen, op al zijn onbemande stations. Maar wat is het precies?

En verder:
– E-sigaret bij de pomp, verkoophit of nu al verdampt?
– 8 dingen die je moet weten over AdBlue

Neem een abonnement op TankPro Magazine
Het magazine is een uitstekende aanvulling op het online nieuws dat wordt gebracht door de nieuwssites van CarwashPro.nl en TankPro.nl. Het biedt specials, interviews, reportages, achtergronden en analyses en heeft elke editie een hoofdthema. TankPro Magazine biedt zes keer per jaar extra verdieping voor de carwash- en petrolsector met diverse longreads. Kijk voor meer informatie en abonnementen op de speciale website van het magazine.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.