CEO, Christ washing systems, Christ, Otto Christ, Bologna, Autopromotec

Christ wederom bij 100 meest innovatieve Duitse bedrijven

Otto Christ AG mag zichzelf tot de de top 100 van de meest innovatieve kleine en middengrote bedrijven in Duitsland rekenen. Deze top werd voor de 25ste keer samengesteld en het is al de derde keer op rij dat de Duitse carwashfabrikant is opgenomen in de lijst. De lijst is voor het grootste gedeelte gebaseerd op de analyse van wetenschappelijk directeur van de top 100, Prof. DR. Nikolaus Franke. 

Christ werd tijdens een ceremonie op 29 juni geëerd door de organisatie van de jaarlijkse top. Christ is een  familiebedrijf en telt inmiddels zo’n 1400 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Benningen in het Duitse Bavaria gewest. In 1879 werd het bedrijf opgericht en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de grootste carwashfabrikanten op de wereld.

Innovatie

Tijdens de onlangs gehouden Uniti Expo in Stuttgart pakte het bedrijf flink uit. De nieuwste roll-over de Aquatus Prime was er onder andere te zien. Deze machine is touchless te gebruiken maar kan tot wel vier borstels worden uitgebreid. Door de scan technologie kan ieder voertuig goed gewassen worden, zowel met als zonder gebruik van de borstels. Het is aan de klant wat voor programma wordt gekozen.

Een andere leuke innovatie is de bubblegun die we onlangs werkend lieten zien. Wash-Vegas, het nieuwe wasboxen-concept liet zien dat er meer mogelijk is dan de traditionele wasbox. Volgens het bedrijf is het dan ook flink bezig met nieuwe ideeën. Er worden brainstormsessies gehouden waarin veel mensen meedenken over wat de toekomst zou kunnen bieden.

Top 100

Het bedrijf Compamedia organiseert het evenement voor het Duitse MKB sinds 1993. Nikolaus Franke is sinds 2002 verantwoordelijk voor de de wetenschappelijke kant van de competitie. Hij is oprichter van het instituut voor ondernemerschap en innovatie aan de Universiteit van economie en business in Wenen. De top heeft verder nog enkele andere partners.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ wederom bij 100 meest innovatieve Duitse bedrijven | CarwashPro
CEO, Christ washing systems, Christ, Otto Christ, Bologna, Autopromotec

Christ wederom bij 100 meest innovatieve Duitse bedrijven

Otto Christ AG mag zichzelf tot de de top 100 van de meest innovatieve kleine en middengrote bedrijven in Duitsland rekenen. Deze top werd voor de 25ste keer samengesteld en het is al de derde keer op rij dat de Duitse carwashfabrikant is opgenomen in de lijst. De lijst is voor het grootste gedeelte gebaseerd op de analyse van wetenschappelijk directeur van de top 100, Prof. DR. Nikolaus Franke. 

Christ werd tijdens een ceremonie op 29 juni geëerd door de organisatie van de jaarlijkse top. Christ is een  familiebedrijf en telt inmiddels zo’n 1400 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Benningen in het Duitse Bavaria gewest. In 1879 werd het bedrijf opgericht en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de grootste carwashfabrikanten op de wereld.

Innovatie

Tijdens de onlangs gehouden Uniti Expo in Stuttgart pakte het bedrijf flink uit. De nieuwste roll-over de Aquatus Prime was er onder andere te zien. Deze machine is touchless te gebruiken maar kan tot wel vier borstels worden uitgebreid. Door de scan technologie kan ieder voertuig goed gewassen worden, zowel met als zonder gebruik van de borstels. Het is aan de klant wat voor programma wordt gekozen.

Een andere leuke innovatie is de bubblegun die we onlangs werkend lieten zien. Wash-Vegas, het nieuwe wasboxen-concept liet zien dat er meer mogelijk is dan de traditionele wasbox. Volgens het bedrijf is het dan ook flink bezig met nieuwe ideeën. Er worden brainstormsessies gehouden waarin veel mensen meedenken over wat de toekomst zou kunnen bieden.

Top 100

Het bedrijf Compamedia organiseert het evenement voor het Duitse MKB sinds 1993. Nikolaus Franke is sinds 2002 verantwoordelijk voor de de wetenschappelijke kant van de competitie. Hij is oprichter van het instituut voor ondernemerschap en innovatie aan de Universiteit van economie en business in Wenen. De top heeft verder nog enkele andere partners.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.