tamoil, express, tankstation

Tamoil kleurt stations om in het noorden

Het noorden van Nederland wordt blauw. Althans als het aan Tamoil ligt. In een bericht van het tankstationbedrijf wordt een berg aan nieuwe locaties in het noorden aangekondigd. Het totale aantal tankstations van Tamoil in Nederland zal nog dit jaar toenemen van 154 naar 183 locaties. Vooral het noorden moet echt blauw kleuren. Momenteel heeft het bedrijf 52 wasgelegenheden. 

Tamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Het bedrijf produceert groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt klanten op verschillende locaties diverse duurzame brandstoffen aan zoals SuperE10Plus, CNG en Blauwe Diesel. Daarnaast was Tamoil snel in Nederland met het mobiel betalen aan de pomp en introduceerde ze samen met energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app.

Blauw

Dit jaar zal de Tamoil blauwe kleur onder andere verschijnen op stations in Adorp, Assen (Van Vlissingenstraat), Drachten (De Bolder), Elspeet, Gorredijk, Groningen (Pop Dijkemaweg), Hoogezand, Jubbega, Klazienaveen, Loppersum, Maarn, Marum (Gr.), Nunspeet, Odoorn, Peizermade, Putten, Rhenen, Sappemeer, Slochteren, Veendam, Vries, Wehl, Wijhe en Zeewolde.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil kleurt stations om in het noorden | CarwashPro
tamoil, express, tankstation

Tamoil kleurt stations om in het noorden

Het noorden van Nederland wordt blauw. Althans als het aan Tamoil ligt. In een bericht van het tankstationbedrijf wordt een berg aan nieuwe locaties in het noorden aangekondigd. Het totale aantal tankstations van Tamoil in Nederland zal nog dit jaar toenemen van 154 naar 183 locaties. Vooral het noorden moet echt blauw kleuren. Momenteel heeft het bedrijf 52 wasgelegenheden. 

Tamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt. Het bedrijf produceert groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt klanten op verschillende locaties diverse duurzame brandstoffen aan zoals SuperE10Plus, CNG en Blauwe Diesel. Daarnaast was Tamoil snel in Nederland met het mobiel betalen aan de pomp en introduceerde ze samen met energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app.

Blauw

Dit jaar zal de Tamoil blauwe kleur onder andere verschijnen op stations in Adorp, Assen (Van Vlissingenstraat), Drachten (De Bolder), Elspeet, Gorredijk, Groningen (Pop Dijkemaweg), Hoogezand, Jubbega, Klazienaveen, Loppersum, Maarn, Marum (Gr.), Nunspeet, Odoorn, Peizermade, Putten, Rhenen, Sappemeer, Slochteren, Veendam, Vries, Wehl, Wijhe en Zeewolde.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.