Instagram, carwash

Poll: Gebruik van Instagram voor de carwash

CarwashPro zit ook op Instagram. Sinds kort wordt er met enige regelmaat foto’s geplaatst. Dit gebeurt onderweg en op interessante carwash-locaties niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Nu zijn we benieuwd of u deze marketingtool al gebruikt, vul de poll in. 

Vanuit overal op de wereld zien we reacties komen op de foto’s van CarwashPro. Het medium wordt ook steeds interessanter voor ondernemers en dat blijkt wel uit het aantal volgers dat sommige pagina’s op Instagram heeft. Inmiddels is ook ons Instagram-kanaal al populairder dan de Facebook-pagina, iets dat ook ons verbaasde. Instagram en carwashfoto’s zijn dus hot.

Poll

We vragen ons daarom ook af of er veel meer Nederlandse carwashbedrijven zijn die Instagram gebruiken om op te vallen bij klanten en potentiële klanten. Vul onze poll hieronder in en als je leuke of minder leuke ervaringen hebt laat het ons weten in de comments hieronder.

Ik gebruik al Instagram om mijn onderneming te promoten

  • Ja (64.3%)
  • Nee (35.7%)

Vergeet niet onze pagina te liken! https://www.instagram.com/carwashpro.nl/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.