Washin7, Bergen op Zoom, carwash, Frank Vekemans, Ilona Rijsdijk

Video: Eerste beelden Washin7 Bergen op Zoom

Washin7 in Bergen op Zoom heeft de eerste auto’s gewassen. CarwashPro bezocht de locatie samen met eigenaar Frank Vekemans en manager Ilona Rijsdijk. Zij lieten zien dat dit een locatie is met een grote potentie.

Nog zonder veel aandacht aan de nieuwe wasstraat te besteden kreeg de Facebook-pagina van het nieuwste filiaal volgens Vekemans al meer dan 3000 likes. Ook met de wassingen gaat het goed. Tijdens ons bezoek op een druilerige maandag ontstaat zelfs enkele keren een rij voor de ingang van de nog niet eens officieel geopende wasgelegenheid. Check hieronder de video die we maakten en lees dinsdag een uitgebreid interview met Vekemans over zijn nieuwste locatie:

(Vergeet niet de kwaliteit op 1080p te zetten met het wieltje bij de video)

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Eerste beelden Washin7 Bergen op Zoom | CarwashPro
Washin7, Bergen op Zoom, carwash, Frank Vekemans, Ilona Rijsdijk

Video: Eerste beelden Washin7 Bergen op Zoom

Washin7 in Bergen op Zoom heeft de eerste auto’s gewassen. CarwashPro bezocht de locatie samen met eigenaar Frank Vekemans en manager Ilona Rijsdijk. Zij lieten zien dat dit een locatie is met een grote potentie.

Nog zonder veel aandacht aan de nieuwe wasstraat te besteden kreeg de Facebook-pagina van het nieuwste filiaal volgens Vekemans al meer dan 3000 likes. Ook met de wassingen gaat het goed. Tijdens ons bezoek op een druilerige maandag ontstaat zelfs enkele keren een rij voor de ingang van de nog niet eens officieel geopende wasgelegenheid. Check hieronder de video die we maakten en lees dinsdag een uitgebreid interview met Vekemans over zijn nieuwste locatie:

(Vergeet niet de kwaliteit op 1080p te zetten met het wieltje bij de video)

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.