Christ, carwash, Uniti

Fabrikant Christ presenteert meer dan carwash

De Duitse carwashfabrikant Christ presenteert zich onder het thema ‘More than carwash’ in de carwashhal op de Automechanika in het Duitse Frankfurt. Het merk bestaat dit jaar vijfenvijftig jaar en zal ook op deze show flink uitpakken. Meerdere machines zullen volgens Frank Souer, vertegenwoordiger van het merk in Nederland, te zien zijn op de beursvloer. 

“Qua innovaties laten we zien wat we onlangs ook hebben getoond in Stuttgart. Onze speciale wasstraat techniek is iets dat we willen laten zien. Uiteraard staat ook tijdens deze expo de toekomst centraal. Hierin is een groot gedeelte ingeruimd voor digitalisering”, legt Souer uit. Hij zal zelf ook acte de présence geven in Duitsland om de Nederlandse bezoekers van informatie te voorzien.

Innovaties

Het bedrijf laat weten dat het tijdens de beurs vooral om beleving gaat. De nieuwe Christ Vario Speed roll-over, de Genius Vitesse, de Sirius en het nieuwste op het gebied van wasstraten zal te zien, maar ook te beleven zijn. “Beleving speelt een centrale rol in de moderne carwashgelegenheid en ook zeker bij een bezoek aan onze stand”, aldus Souer.

Volgens hem zijn er enkele punten die hoog in het vaandel staan van Christ. “Het gaat om duurzaamheid, een laag verbruik per autowasbeurt levert meer opbrengst uit wassen op. Een lage wastijd zorgt voor een hoger toevoer. Een nieuw Car Wash Management systeem zorgt voor een soepele backoffice”, geeft hij als voorbeeld. Aan de andere kant is het volgens hem belangrijk dat nieuwe klantgroepen worden ontwikkeld. “Toon en ervaar dat is key. We gaan sowieso voor het optimale was-, droog- en glansresultaat. Zo komen klanten ook weer terug.”

Beurzen

Door de aanwezigheid van in ieder geval de grote partijen kunnen we concluderen dat Duitsland toch niet te klein is voor twee verschillende carwashbeurzen kort op elkaar. Waar deze beurs zich meer op de automotivesector richt en Uniti toch vooral een echte carwash- en tankstationbeurs is, blijken de partijen toch op beide beurzen te staan.

In het Nederlandse Houten staat op 21 en 22 november het grootste evenement op het gebied van tankstation en carwash op de planning. De Tankstation en Carwash Vakbeurs is dit jaar uitgebreid met een extra dag. Fabrikant Christ zal hier ook aanwezig zijn met enkele innovaties. Inschrijven voor het gratis evenement is mogelijk via deze link. De eerste workshops op het gebied van carwash staan inmiddels ook online.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fabrikant Christ presenteert meer dan carwash | CarwashPro
Christ, carwash, Uniti

Fabrikant Christ presenteert meer dan carwash

De Duitse carwashfabrikant Christ presenteert zich onder het thema ‘More than carwash’ in de carwashhal op de Automechanika in het Duitse Frankfurt. Het merk bestaat dit jaar vijfenvijftig jaar en zal ook op deze show flink uitpakken. Meerdere machines zullen volgens Frank Souer, vertegenwoordiger van het merk in Nederland, te zien zijn op de beursvloer. 

“Qua innovaties laten we zien wat we onlangs ook hebben getoond in Stuttgart. Onze speciale wasstraat techniek is iets dat we willen laten zien. Uiteraard staat ook tijdens deze expo de toekomst centraal. Hierin is een groot gedeelte ingeruimd voor digitalisering”, legt Souer uit. Hij zal zelf ook acte de présence geven in Duitsland om de Nederlandse bezoekers van informatie te voorzien.

Innovaties

Het bedrijf laat weten dat het tijdens de beurs vooral om beleving gaat. De nieuwe Christ Vario Speed roll-over, de Genius Vitesse, de Sirius en het nieuwste op het gebied van wasstraten zal te zien, maar ook te beleven zijn. “Beleving speelt een centrale rol in de moderne carwashgelegenheid en ook zeker bij een bezoek aan onze stand”, aldus Souer.

Volgens hem zijn er enkele punten die hoog in het vaandel staan van Christ. “Het gaat om duurzaamheid, een laag verbruik per autowasbeurt levert meer opbrengst uit wassen op. Een lage wastijd zorgt voor een hoger toevoer. Een nieuw Car Wash Management systeem zorgt voor een soepele backoffice”, geeft hij als voorbeeld. Aan de andere kant is het volgens hem belangrijk dat nieuwe klantgroepen worden ontwikkeld. “Toon en ervaar dat is key. We gaan sowieso voor het optimale was-, droog- en glansresultaat. Zo komen klanten ook weer terug.”

Beurzen

Door de aanwezigheid van in ieder geval de grote partijen kunnen we concluderen dat Duitsland toch niet te klein is voor twee verschillende carwashbeurzen kort op elkaar. Waar deze beurs zich meer op de automotivesector richt en Uniti toch vooral een echte carwash- en tankstationbeurs is, blijken de partijen toch op beide beurzen te staan.

In het Nederlandse Houten staat op 21 en 22 november het grootste evenement op het gebied van tankstation en carwash op de planning. De Tankstation en Carwash Vakbeurs is dit jaar uitgebreid met een extra dag. Fabrikant Christ zal hier ook aanwezig zijn met enkele innovaties. Inschrijven voor het gratis evenement is mogelijk via deze link. De eerste workshops op het gebied van carwash staan inmiddels ook online.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.