testen, autos, lesauto, Seat

Leaseauto Testdag: gratis auto’s testen bij Autotron Rosmalen

Ze staan er allemaal, de nieuwste, mooiste en meest populaire zakenauto’s van dit moment. Op donderdag 20 september kunnen bezoekers van de Leaseauto Testdag de hele dag testritten maken in automodellen van minimaal elf merken. Niet alleen op het terrein, maar ook buiten de hekken van Autotron Rosmalen. Experts van de automerken zijn aanwezig om alle ins en outs te vertellen en de nieuwste ADAS-systemen te demonstreren. De registratie voor het evenement is inmiddels geopend, de toegang is gratis.

Het terrein van Autotron is heilige grond. Jarenlang was de locatie een van de belangrijkste automusea van Nederland. Op donderdag 20 september draait het in Rosmalen echter niet om het verleden, maar om de toekomst. Eén vraag staat daarbij centraal: wat wordt je volgende auto? Speciaal voor zakelijke rijders, wagenparkbeheerders en andere autoliefhebbers wordt het buitenterrein in Rosmalen volgezet met de allernieuwste auto’s van dit moment.

Tijdens de Leaseauto Testdag kunnen bezoekers zelf de rijeigenschappen van de nieuwste auto’s ervaren. Hoe zit het met het comfort aan boord, de scherpte van de besturing, de prestaties van de nieuwste generatie motoren en de nieuwste hulpsystemen en rijassistentiesystemen? Benieuwd hoe het is om met adaptive cruise control, lane keeping assist, blind spot detection en autonome remsystemen te rijden? Ervaar het op donderdag 20 september van 10.00 tot 17.30 uur zelf in Autotron Rosmalen.

Tijdens de eerste editie van dit evenement zijn minimaal elf automerken van de partij. Op het terrein in Rosmalen staan de nieuwste, fraaiste en meest interessante automodellen van onder meer Audi, Volkswagen, Citroën, Peugeot, Honda, Seat, Skoda, DS Automobiles, Kia, Nissan en Mazda opgesteld. Naast het zelf rijden met deze auto’s is het voor bezoekers uiteraard ook mogelijk om aan te kloppen bij de experts van de merken voor alle vragen over de modellen en uitvoeringen, veiligheid, comfort, stijl, duurzaamheid en de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen en elektrische mobiliteit.

Congres in teken van ADAS

Parallel aan de Leaseauto Testdag vindt er ook een interessant congres plaats dat geheel in het teken staat van de kansen en uitdagingen die Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) bieden. Zijn deze systemen een voorbode op de zelfrijdende auto? Tijdens dit congres vertellen acht toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland hoe zij aankijken tegen ADAS en wat er moet gebeuren om van deze technologische hoogstandjes ook echt een succes te maken.

Het ADAS Congres is een must voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met verkeersveiligheid, weginrichting en het vervoer van de toekomst. Tussen de sessies door is er bovendien voldoende tijd om de verschillende systemen op het buitenterrein in Rosmalen uit te proberen en zelf te ervaren hoe ADAS het rijden veiliger kan maken.

Aanmelden voor de Leaseauto Testdag en voor het ADAS Congres is mogelijk op de speciale registratiepagina.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Leaseauto Testdag: gratis auto’s testen bij Autotron Rosmalen | CarwashPro
testen, autos, lesauto, Seat

Leaseauto Testdag: gratis auto’s testen bij Autotron Rosmalen

Ze staan er allemaal, de nieuwste, mooiste en meest populaire zakenauto’s van dit moment. Op donderdag 20 september kunnen bezoekers van de Leaseauto Testdag de hele dag testritten maken in automodellen van minimaal elf merken. Niet alleen op het terrein, maar ook buiten de hekken van Autotron Rosmalen. Experts van de automerken zijn aanwezig om alle ins en outs te vertellen en de nieuwste ADAS-systemen te demonstreren. De registratie voor het evenement is inmiddels geopend, de toegang is gratis.

Het terrein van Autotron is heilige grond. Jarenlang was de locatie een van de belangrijkste automusea van Nederland. Op donderdag 20 september draait het in Rosmalen echter niet om het verleden, maar om de toekomst. Eén vraag staat daarbij centraal: wat wordt je volgende auto? Speciaal voor zakelijke rijders, wagenparkbeheerders en andere autoliefhebbers wordt het buitenterrein in Rosmalen volgezet met de allernieuwste auto’s van dit moment.

Tijdens de Leaseauto Testdag kunnen bezoekers zelf de rijeigenschappen van de nieuwste auto’s ervaren. Hoe zit het met het comfort aan boord, de scherpte van de besturing, de prestaties van de nieuwste generatie motoren en de nieuwste hulpsystemen en rijassistentiesystemen? Benieuwd hoe het is om met adaptive cruise control, lane keeping assist, blind spot detection en autonome remsystemen te rijden? Ervaar het op donderdag 20 september van 10.00 tot 17.30 uur zelf in Autotron Rosmalen.

Tijdens de eerste editie van dit evenement zijn minimaal elf automerken van de partij. Op het terrein in Rosmalen staan de nieuwste, fraaiste en meest interessante automodellen van onder meer Audi, Volkswagen, Citroën, Peugeot, Honda, Seat, Skoda, DS Automobiles, Kia, Nissan en Mazda opgesteld. Naast het zelf rijden met deze auto’s is het voor bezoekers uiteraard ook mogelijk om aan te kloppen bij de experts van de merken voor alle vragen over de modellen en uitvoeringen, veiligheid, comfort, stijl, duurzaamheid en de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen en elektrische mobiliteit.

Congres in teken van ADAS

Parallel aan de Leaseauto Testdag vindt er ook een interessant congres plaats dat geheel in het teken staat van de kansen en uitdagingen die Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) bieden. Zijn deze systemen een voorbode op de zelfrijdende auto? Tijdens dit congres vertellen acht toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland hoe zij aankijken tegen ADAS en wat er moet gebeuren om van deze technologische hoogstandjes ook echt een succes te maken.

Het ADAS Congres is een must voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met verkeersveiligheid, weginrichting en het vervoer van de toekomst. Tussen de sessies door is er bovendien voldoende tijd om de verschillende systemen op het buitenterrein in Rosmalen uit te proberen en zelf te ervaren hoe ADAS het rijden veiliger kan maken.

Aanmelden voor de Leaseauto Testdag en voor het ADAS Congres is mogelijk op de speciale registratiepagina.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.