Automechanika, carwash

Fotoalbum: impressie van de Automechanika 2018

Wat bij de carwashbeurs tijdens Automechanika 2018 in Frankfurt vooral opviel, was het aantal bezoekers uit redelijk ongebruikelijke landen. Griekenland, Rusland, Polen en Chinezen waren niet alleen onder de exposanten, maar ook onder de bezoekers zeer goed vertegenwoordigd.

In het hieronder geplaatste album een impressie van het carwashgedeelte van de beurs. Veel bekende exposanten waren op de beursvloer te vinden. Voor de redactie van CarwashPro ging vooral op het gebied van chemie een nieuwe wereld open:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoalbum: impressie van de Automechanika 2018 | CarwashPro
Automechanika, carwash

Fotoalbum: impressie van de Automechanika 2018

Wat bij de carwashbeurs tijdens Automechanika 2018 in Frankfurt vooral opviel, was het aantal bezoekers uit redelijk ongebruikelijke landen. Griekenland, Rusland, Polen en Chinezen waren niet alleen onder de exposanten, maar ook onder de bezoekers zeer goed vertegenwoordigd.

In het hieronder geplaatste album een impressie van het carwashgedeelte van de beurs. Veel bekende exposanten waren op de beursvloer te vinden. Voor de redactie van CarwashPro ging vooral op het gebied van chemie een nieuwe wereld open:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.