Fototerugblik Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018

Op 21 en 22 november vond de Tankstation & Carwash Vakbeurs plaats in Expo Houten. Ruim 2.500 bezoekers wisten dit event te vinden. Voor iedereen die er bij was en nog wil nagenieten – en voor de thuisblijvers die het event gemist hebben en benieuwd zijn hoe het eraan toeging – zijn hier de foto’s. Kijk hieronder voor een sfeerimpressie!

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fototerugblik Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 | CarwashPro

Fototerugblik Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018

Op 21 en 22 november vond de Tankstation & Carwash Vakbeurs plaats in Expo Houten. Ruim 2.500 bezoekers wisten dit event te vinden. Voor iedereen die er bij was en nog wil nagenieten – en voor de thuisblijvers die het event gemist hebben en benieuwd zijn hoe het eraan toeging – zijn hier de foto’s. Kijk hieronder voor een sfeerimpressie!

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.