ANAC plaatst in 2020 vestiging in Belgische Wilrijk

Carwashketen ANAC wil in 2020 een filiaal openen in Wilrijk. Het wordt dan de vierde vestiging van het bedrijf in België. Het plan is dat deze nieuwe carwash in het najaar van 2020 geopend wordt. 

Naast Wilrijk heeft het van origine Nederlandse bedrijf ook vestigingen in Anderlecht, Antwerpen en Borsbeek. Het te bouwen filiaal in Wilrijk moet langs de Boomsesteenweg in Wilrijk komen. Op deze site bevindt zich momenteel nog een voormalige Jaguar- en Kia-garage.

De nieuwe carwash wordt uitgerust met een lopende band van 45 meter. Deze implementatie stelt de medewerkers in de gelegenheid om ook de binnenkant van de voertuigen onder handen te nemen. ANAC werd in 1940 opgericht en telt inmiddels tien vestigingen in Nederland en drie in België.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANAC plaatst in 2020 vestiging in Belgische Wilrijk | CarwashPro

ANAC plaatst in 2020 vestiging in Belgische Wilrijk

Carwashketen ANAC wil in 2020 een filiaal openen in Wilrijk. Het wordt dan de vierde vestiging van het bedrijf in België. Het plan is dat deze nieuwe carwash in het najaar van 2020 geopend wordt. 

Naast Wilrijk heeft het van origine Nederlandse bedrijf ook vestigingen in Anderlecht, Antwerpen en Borsbeek. Het te bouwen filiaal in Wilrijk moet langs de Boomsesteenweg in Wilrijk komen. Op deze site bevindt zich momenteel nog een voormalige Jaguar- en Kia-garage.

De nieuwe carwash wordt uitgerust met een lopende band van 45 meter. Deze implementatie stelt de medewerkers in de gelegenheid om ook de binnenkant van de voertuigen onder handen te nemen. ANAC werd in 1940 opgericht en telt inmiddels tien vestigingen in Nederland en drie in België.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.