Britse bestelbus neemt een carwash (mee naar huis)

De bestuurder van een bestelbus heeft het wel erg bont gemaakt bij een Britse wasgelegenheid. Toen zijn voertuig klem kwam te zitten in de borstels, besloot de chauffeur niet om hulp te vragen maar om het gaspedaal net wat harder in te drukken. Deze actie resulteerde in een fikse schadepost, een bizar schouwspel en online roem in de vorm van een vreemde video.

De schade aan de wasgelegenheid kan namelijk in de duizenden euro’s lopen. Het Texaco-tankstation in West Yorkshire moet naar verwachting een nieuwe installatie aanschaffen. Doordat de bestuurder van de bus de hoogte van zijn voertuig verkeerd inschatte, kwam de bestelbus klem te zitten. Omstanders filmden de poging van de man om uit zijn benarde positie te ontsnappen en plaatsten het filmpje online dat vervolgens snel werd opgepikt door The Daily Mail.

Beeld: © RV

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Britse bestelbus neemt een carwash (mee naar huis) | CarwashPro

Britse bestelbus neemt een carwash (mee naar huis)

De bestuurder van een bestelbus heeft het wel erg bont gemaakt bij een Britse wasgelegenheid. Toen zijn voertuig klem kwam te zitten in de borstels, besloot de chauffeur niet om hulp te vragen maar om het gaspedaal net wat harder in te drukken. Deze actie resulteerde in een fikse schadepost, een bizar schouwspel en online roem in de vorm van een vreemde video.

De schade aan de wasgelegenheid kan namelijk in de duizenden euro’s lopen. Het Texaco-tankstation in West Yorkshire moet naar verwachting een nieuwe installatie aanschaffen. Doordat de bestuurder van de bus de hoogte van zijn voertuig verkeerd inschatte, kwam de bestelbus klem te zitten. Omstanders filmden de poging van de man om uit zijn benarde positie te ontsnappen en plaatsten het filmpje online dat vervolgens snel werd opgepikt door The Daily Mail.

Beeld: © RV

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.